Çözüldü Papara kullanılmayan hesap ücretine ilişkin mail

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben çok önceden bir hesap açmıştım fakat kullanmadım. Eski telefon numaram ile kayıt olmuştum uygulamaya girip, hesabı silecektim fakat onay mesajı eski numaraya gitmiş. Kimlik bilgileri vs falan istedi numara yenilemek için. Bende uğraşmak istemedim. Şimdi bu attıkları mesaja göre sürekli ödemem mi gerekiyor bu ücreti? Sonuçta kullanmadım hiç ve kullanmıyorum da.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230928_205617_Gmail.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 602
Çözüm

Mail henüz bana gelmedi ama sizin paylaşımınızdan anladığım kadarıyla;

6 ay içerisinde herhangi bir kart harcaması yaparsanız, dijital abonelikleriniz (Netflix vb.) için hesabınızı kullanırsanız ya da fiziksel işlemleriniz için ATM'den çek-yatır gibi işlemler yaparsanız ya da sadece 6 ay içerisinde bir kez uygulamaya giriş yaparsanız bu ücret sizden tahsil edilmeyecek. Bu ücretlendirmenin yapılması için hesabınızı 6 ay içinde hiçbir şekilde kullanmamış olmanız gerekir.

Borçlandırma, haciz gibi şeyler uygulanmaz yani değil mi?

Papara, ön ödemeli bir karttır. İçinde yüklediğiniz bakiye kadar kullanım yapabilirsiniz ve haliyle sizi borçlandırmaz. Yani, kartınızda bakiye yoksa sizden ücret çekilmez ve borçlandırmaz.
Bana da böyle bir mesaj geldi ama ben hesabımı kapattıralı 1 yıl kadar oldu ne saçma iş yapıyorlar.

01.11.2023 itibarıyla, 6 ay boyunca kullanılmayan Papara hesaplarından ücret tahsil edilecektir. Değişikliğin yürürlüğe gireceği tarihe kadar hiçbir ücret ödemeden Çerçeve Sözleşmeden dönebileceğini, aksi halde değişiklikleri kabul etmiş sayılacağını hatırlatırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…