Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 30 Aralık 2020 #2 Black kart varken lite kart çok gereksiz. Hem Black kart ücretsiz.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 30 Aralık 2020 #3 Mike_Wazowski dedi: Black kart varken lite kart çok gereksiz. Hem Black kart ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Black kartın geldiği AGT Kurye çok kötü bir şirket o yüzden çok geç gelebiliyor. Ayrıca Lite Card'da ücretsiz. Hesaba tanımladıktan sonra 5 TL hesaba geçiyor.
Mike_Wazowski dedi: Black kart varken lite kart çok gereksiz. Hem Black kart ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Black kartın geldiği AGT Kurye çok kötü bir şirket o yüzden çok geç gelebiliyor. Ayrıca Lite Card'da ücretsiz. Hesaba tanımladıktan sonra 5 TL hesaba geçiyor.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2020 #4 Bim, A101 tarzı yerlere gelmesi bence daha iyi olabilir ama sevkiyat ve lojistik masraflarından dolayı gelmiyor galiba.
Bim, A101 tarzı yerlere gelmesi bence daha iyi olabilir ama sevkiyat ve lojistik masraflarından dolayı gelmiyor galiba.
zendonix Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #5 Agt Kurye'yi herkes kötülüyor ama bana 4 gün içinde geldi.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2020 #6 zendonix dedi: Agt Kurye'yi herkes kötülüyor ama bana 4 gün içinde geldi. Genişletmek için tıkla... Bana da 7 gün içerisinde gelmişti ama gerçekten kötü bir şirket.
zendonix dedi: Agt Kurye'yi herkes kötülüyor ama bana 4 gün içinde geldi. Genişletmek için tıkla... Bana da 7 gün içerisinde gelmişti ama gerçekten kötü bir şirket.
zendonix Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 TeknoFix29 dedi: Bana da 7 gün içerisinde gelmişti ama gerçekten kötü bir şirket. Genişletmek için tıkla... Ben de geç geleceğini düşünerek vermiştim çünkü yorumlar berbattı. 4 gün içinde gelince şaşırmıştım. Şans işi.
TeknoFix29 dedi: Bana da 7 gün içerisinde gelmişti ama gerçekten kötü bir şirket. Genişletmek için tıkla... Ben de geç geleceğini düşünerek vermiştim çünkü yorumlar berbattı. 4 gün içinde gelince şaşırmıştım. Şans işi.