bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Merhaba Papara Lite Card ile internet alışverişi yapılmıyor, internet alışverişi ve kullanma açık.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 17 Mart 2022 #2 Nereden alışveriş yapmaya çalışıyorsunuz?
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2022 #3 Büyük ihtimalle sim kartınız bloke oldu
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #4 lesteven dedi: Nereden alışveriş yapmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Trendyol ve Carrefoursa. CETO1 dedi: Büyük ihtimalle sim kartınız bloke oldu Genişletmek için tıkla... Hayır daha dün aidatını ödedim.
lesteven dedi: Nereden alışveriş yapmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Trendyol ve Carrefoursa. CETO1 dedi: Büyük ihtimalle sim kartınız bloke oldu Genişletmek için tıkla... Hayır daha dün aidatını ödedim.
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2022 #5 ATM ye gidip sim kartınızın blokesini kaldırabilirsiniz bvtushka dedi: Trendyol ve Carrefoursa. Hayır daha dün aidatını ödedim. Genişletmek için tıkla... Aidat ile alakalı değil
ATM ye gidip sim kartınızın blokesini kaldırabilirsiniz bvtushka dedi: Trendyol ve Carrefoursa. Hayır daha dün aidatını ödedim. Genişletmek için tıkla... Aidat ile alakalı değil
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #6 CETO1 dedi: ATM ye gidip sim kartınızın blokesini kaldırabilirsiniz Aidat ile alakalı değil Genişletmek için tıkla... Sim kart bloke nasıl anlarım?
CETO1 dedi: ATM ye gidip sim kartınızın blokesini kaldırabilirsiniz Aidat ile alakalı değil Genişletmek için tıkla... Sim kart bloke nasıl anlarım?
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2022 #7 Eğer telefonu yeniden başlattıktan sonra pin kodu nu yanlış girersiniz bloke oluyor
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #8 CETO1 dedi: Eğer telefonu yeniden başlattıktan sonra pin kodu nu yanlış girersiniz bloke oluyor Genişletmek için tıkla... Öyle yapmadım ki, hata şu işlem bankanız tarafından reddedildi.
CETO1 dedi: Eğer telefonu yeniden başlattıktan sonra pin kodu nu yanlış girersiniz bloke oluyor Genişletmek için tıkla... Öyle yapmadım ki, hata şu işlem bankanız tarafından reddedildi.
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Mart 2022 #9 bvtushka dedi: Sim kart bloke nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Eğer ödeme ekranında telefonunuza SMS gelmiyor ise bloke olmuş demektir
bvtushka dedi: Sim kart bloke nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Eğer ödeme ekranında telefonunuza SMS gelmiyor ise bloke olmuş demektir
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.151 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #10 CETO1 dedi: Eğer ödeme ekranında telefonunuza SMS gelmiyor ise bloke olmuş demektir Genişletmek için tıkla... Oraya geçemiyorum ki
CETO1 dedi: Eğer ödeme ekranında telefonunuza SMS gelmiyor ise bloke olmuş demektir Genişletmek için tıkla... Oraya geçemiyorum ki