E egebudak35 Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Letgo ve sahibinden gibi yerlerden satış yapıp kazandığımız parayı Papara Lite Card'a çekme ihtimalimiz var mıdır acaba? @Ashes
Letgo ve sahibinden gibi yerlerden satış yapıp kazandığımız parayı Papara Lite Card'a çekme ihtimalimiz var mıdır acaba? @Ashes
furkan144114 Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #2 Lite Card'dan para çekemezsiniz sadece internet harcamaları yapabilirsiniz.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #3 egebudak35 dedi: Letgo ve sahibinden gibi yerlerden satış yapıp kazandığımız parayı Papara Lite Card'a çekme ihtimalimiz var mıdır acaba? @Ashes Genişletmek için tıkla... Lite uzun kullanımlar için işinizi görmez. Özellikleri şöyle : Tüm dünyada geçerli Kart ücreti, aylık ücret, aidat yok Cashback ile anında nakit kazan Temassız ödeme ATM'den aylık 500 TL ücretsiz para yatır
egebudak35 dedi: Letgo ve sahibinden gibi yerlerden satış yapıp kazandığımız parayı Papara Lite Card'a çekme ihtimalimiz var mıdır acaba? @Ashes Genişletmek için tıkla... Lite uzun kullanımlar için işinizi görmez. Özellikleri şöyle : Tüm dünyada geçerli Kart ücreti, aylık ücret, aidat yok Cashback ile anında nakit kazan Temassız ödeme ATM'den aylık 500 TL ücretsiz para yatır
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.132 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Nisan 2022 #4 18 yaşından küçüksen bu tarz platformlardan satış yapamazsın.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #5 ItsAllGoodman dedi: 18 yaşından küçüksen bu tarz platformlardan satış yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım.
ItsAllGoodman dedi: 18 yaşından küçüksen bu tarz platformlardan satış yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben yapmıştım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.132 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Nisan 2022 #6 Ashes dedi: Ben yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Parayı nasıl çektin?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #7 ItsAllGoodman dedi: Parayı nasıl çektin? Genişletmek için tıkla... Yapalı 2-3 yıl falan oldu papara ile.
ItsAllGoodman dedi: Parayı nasıl çektin? Genişletmek için tıkla... Yapalı 2-3 yıl falan oldu papara ile.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.132 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Nisan 2022 #8 Ashes dedi: Yapalı 2-3 yıl falan oldu Papara ile. Genişletmek için tıkla... IBAN gerektiren bir şeyi Papara'yla yapamazsın.
Ashes dedi: Yapalı 2-3 yıl falan oldu Papara ile. Genişletmek için tıkla... IBAN gerektiren bir şeyi Papara'yla yapamazsın.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #9 ItsAllGoodman dedi: IBAN gerektiren bir şeyi Papara'yla yapamazsın. Genişletmek için tıkla... O zaman başka kartla yapmışımdır. Üstünden geçti baya.
ItsAllGoodman dedi: IBAN gerektiren bir şeyi Papara'yla yapamazsın. Genişletmek için tıkla... O zaman başka kartla yapmışımdır. Üstünden geçti baya.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.132 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Nisan 2022 #10 Ashes dedi: O zaman başka kartla yapmışımdır. Üstünden geçti baya. Genişletmek için tıkla... Kartla da yapamazsın. Hesabın sahibine ait bir banka hesabı gerekiyor.. Bundan dolayı da 18 yaşından küçükler yapamaz.
Ashes dedi: O zaman başka kartla yapmışımdır. Üstünden geçti baya. Genişletmek için tıkla... Kartla da yapamazsın. Hesabın sahibine ait bir banka hesabı gerekiyor.. Bundan dolayı da 18 yaşından küçükler yapamaz.