Papara Lite Card nasıldır?

SytxPng

Hectopat
Arkadaşlar ben bir süredir ininal kullanıyordum ama sürekli 2TL kestiği ve sürekli ATM'de hata vermesinden dolayı Papara'ya geçeceğim.
Benim para çekmeyle işim olmadığı ve sözleşme istemediğim için Papara Lite Card düşünüyorum. Sadece bazen Steam'den 30-40TL'ye oyun alacağım. Papara Lite Card'da hesap onayı T.C. Falan gerekiyor mu?

Lite Card iyidir Black karddan farkları,daha çok limit para çekme ve ismin yazması ve sanırım etv havale falan yapmaydı ben Lite kullanıyorum EFT havale falan kullanmadığımdan sadece para yükleyip kullanıyorum.

Lite kart iyidir. 5 liraya alıyorsunuz kartı aktif edince 5 TL karta geri yükleniyor. Eğer ben para yüklemenin dışında para da çekmek istiyorum derseniz Black kart almanızı öneririm çünkü Lite karttan para çekilmiyor ama sadece şu an oyun için para yükleyeceğim derseniz Lite kart alabilirsiniz Black kart gelene kadar kurye gibi sıkıntılarla uğraşmazsınız. Ayrıca ileride Black kart alsanız da aynı hesap olacağı için Lite kartta paranız kalmaz merak etmeyin ve Lite kartta da cashback özelliği kullanılabiliyor. T.C girmek zorunlu değil diye hatırlıyorum girmeyince hesap onaysız oluyordu. Onaysız olunca sadece hesapta olabilecek bakiye sınırı ve para gönderme olmuyor.
Arkadaşlar ben bir süredir ininal kullanıyordum ama sürekli 2TL kestiği ve sürekli ATM'de hata vermesinden dolayı Papara'ya geçeceğim.
Benim para çekmeyle işim olmadığı ve sözleşme istemediğim için Papara Lite Card düşünüyorum. Sadece bazen Steam'den 30-40TL'ye oyun alacağım. Papara Lite Card'da hesap onayı T.C. Falan gerekiyor mu?
Sorununuzu çözüldü olarak işaretlemeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı