hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 23 Kasım 2021 #1 Papara Lite Card bulamıyorum, satış noktası diye geçen 3 ayrı yere gittim hiçbirinde yok. İnternetten sipariş veremem gidip alabileceğim neresi var? (d&r, Teknosa ve CarrefourSA süper'e gittim)
Papara Lite Card bulamıyorum, satış noktası diye geçen 3 ayrı yere gittim hiçbirinde yok. İnternetten sipariş veremem gidip alabileceğim neresi var? (d&r, Teknosa ve CarrefourSA süper'e gittim)
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #2 Başka satış noktası galiba yok. Bu arada neden Lite Card istiyorsunuz? Black Card neden kullanmıyorsunuz?
Başka satış noktası galiba yok. Bu arada neden Lite Card istiyorsunuz? Black Card neden kullanmıyorsunuz?
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 23 Kasım 2021 #3 Çünkü sipariş vermeyeceğim gidip alacağım Spade427 dedi: Başka satış noktası galiba yok. Bu arada neden Lite Card istiyorsunuz? Black Card neden kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
Çünkü sipariş vermeyeceğim gidip alacağım Spade427 dedi: Başka satış noktası galiba yok. Bu arada neden Lite Card istiyorsunuz? Black Card neden kullanmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla...