İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.384 Çözümler 2 28 Eylül 2022 #1 Papara Lite Card kullanıyorum, 15 yaşındayım. Para çekmek istiyorum. Nasıl yaparım Black Card sipariş etmeden?
Papara Lite Card kullanıyorum, 15 yaşındayım. Para çekmek istiyorum. Nasıl yaparım Black Card sipariş etmeden?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 28 Eylül 2022 #2 Kendinize ait banka hesabından Papara hesabınıza para yatırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Euwiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 28 Eylül 2022 #3 İlhan TC dedi: Papara Lite Card kullanıyorum, 15 yaşındayım. Para çekmek istiyorum. Nasıl yaparım Black Card sipariş etmeden? Genişletmek için tıkla... Hesabını doğrulaman lazım. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Papara Lite Card kullanıyorum, 15 yaşındayım. Para çekmek istiyorum. Nasıl yaparım Black Card sipariş etmeden? Genişletmek için tıkla... Hesabını doğrulaman lazım.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 28 Eylül 2022 #4 Yanlış bilgi İlhan TC dedi: Papara Lite Card. Genişletmek için tıkla... Lite Card para çekme özelliğine sahip değil. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Papara Lite Card. Genişletmek için tıkla... Lite Card para çekme özelliğine sahip değil.
KS KS İ İlhan TC Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.384 Çözümler 2 28 Eylül 2022 #5 Euwiel dedi: Hesabını doğrulaman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaparım? Artı 0 Eksi
Euwiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 151 Çözümler 2 28 Eylül 2022 #6 İlhan TC dedi: Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Uygulamasında sağ üstteki hesabım simgesine bak orada doğrulama olması lazım yoksa biraz kurcala uygulamayı bulursun. Doğrulamak için T.C. kimliğinin fotoğrafını, kendi fotoğrafını ve robot olmadığını kanıtlaman gerekiyordu sanırsam. Artı 0 Eksi
İlhan TC dedi: Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Uygulamasında sağ üstteki hesabım simgesine bak orada doğrulama olması lazım yoksa biraz kurcala uygulamayı bulursun. Doğrulamak için T.C. kimliğinin fotoğrafını, kendi fotoğrafını ve robot olmadığını kanıtlaman gerekiyordu sanırsam.