Merhaba arkadaşlar. Black Card mı daha iyi yoksa Lite kart mı? Arasındaki farklar nedir?
Sadece karttaki para harcanabiliyor.Black Card da eksi haneye düşme gibi bir durum var mı yoksa sadece karttaki para mı çekiliyor.
İki kartın da herhangi bir harcama sınırı bulunmuyor. Tamamen Papara hesabınızın onaysız, onaylı veya sözleşmeli olması ile belirleniyor. Sözleşmeli hesap için bir Black Card almak gerekiyor, evet. Fakat Black Card alıp hesabı sözleşmeli yaptıktan sonra hesabınızda daha önceden olan bir Lite Card varsa veya sonradan Lite Card aldıysanız onunla da istediğiniz gibi harcama yapabiliyorsunuz. Ayda 10.000 TL'ye kadar yükleme limitiniz oluyor.Lite Card'da 1.250 TL sınır var ve para gönderemiyorsunuz.
Black Card'ın sınırı 50.000 TL ve para gönderebiliyorsunuz.
Artıdan Lite'ta para çekemiyorsunuz, Black'te çekebiliyorsunuz.
İki kartın da herhangi bir harcama sınırı bulunmuyor. Tamamen Papara hesabınızın onaysız, onaylı veya sözleşmeli olması ile belirleniyor. Sözleşmeli hesap için bir Black Card almak gerekiyor, evet. Fakat Black Card alıp hesabı sözleşmeli yaptıktan sonra hesabınızda daha önceden olan bir Lite Card varsa veya sonradan Lite Card aldıysanız onunla da istediğiniz gibi harcama yapabiliyorsunuz. Ayda 10.000 TL'ye kadar yükleme limitiniz oluyor.
Tek fark, Black Card ile para çekme işlemi yapılabilirken Lite Card ile hiçbir şekilde yapılamaması. Hesabınız sözleşmeli olsa bile para çekme işlemi sadece Black Card ile yapılıyor. Fakat diğer bütün özellikler tamamen aynı.
Ben de sırf bu yüzden Black Card kullanırken Lite Card da aldım. Gelmesini bekliyorum.
Açıkçası sadece Black Card bile yeterli. Çünkü Black Card alınca hesabınız sözleşmeli oluyor. Üstelik ücretsiz. Bu nedenle Black Card yeterli.Peki sizce hangisini almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.