Papara Lite Card'la alışveriş nasıl yapılır?

396597

Kilopat
Makaleler
1
Kartım Lite Card oldugu için üstünde ad soyad yazmıyor ama Hepsiburada'dan yapacağım alışverişte ad soyad kısmına ne yazacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartım Lite Card oldugu için üstünde ad soyad yazmıyor ama Hepsiburada'dan yapacağım alışverişte ad soyad kısmına ne yazacağım?

Kankam kartı aktive ettiğinde telefon numaranı giriyorsun telefon numarana hangi isim kayıtlıysa onu girmen gerekir.

Telefon anneme kayıtlı ama mobil uygulama bana kayıtlı şimdi ben annemin isminimi yoksa kendi ismimi gireceğim?

Papara hesabınızı açarken kullandığınız ad ve soyadınızı yazabilirsiniz. Papara Lite limitli olduğu için sık sık alışveriş yapıyorsanız sıkıntı çıkarabilir. Memnun kalırsanız Black Card çıkarmanızı tavsiye ederim.
Telefon anneme kayıtlı ama mobil uygulama bana kayıtlı şimdi ben annemin isminimi yoksa kendi ismimi gireceğim?
Mobil uygulamada sizin isminiz var ise kendi isminizi kullanın.

Papara uygulamasında kimin adı soyadı yazıyor? Kimin yazıyorsa onu yazın.

T.C. kimlik numaramla kaydolduğum için limit sıkıntı degil.
Papara uygulamasında kimin adı soyadı yazıyor? Kimin yazıyorsa onu yazın.

Tamam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…