G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 Papara Lite Card ile Minecraft orijinal alınır mı? Black Card 1 aydir gelmedi. Rezil AGT, rezil.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #2 Alınır konu bitmiştir.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 27 Ağustos 2021 #3 Neden alınmasın ki?
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 27 Ağustos 2021 #4 MükreminT dedi: Alınır konu bitmiştir. Genişletmek için tıkla... İninal ile alırken sorun yaşayan vardı. Bunda olay nasıl bilmiyorum. Papara Card gelmedi diye başka kart almanıza gerek yok. Sanal kart oluşturup ATM’den ona para yükleyebilirsiniz.
MükreminT dedi: Alınır konu bitmiştir. Genişletmek için tıkla... İninal ile alırken sorun yaşayan vardı. Bunda olay nasıl bilmiyorum. Papara Card gelmedi diye başka kart almanıza gerek yok. Sanal kart oluşturup ATM’den ona para yükleyebilirsiniz.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #5 MacTavish53 dedi: İninal ile alarken sorun yaşayan vardı. Bunda olay nasıl bilmiyorum. Papara Card gelmedi diye başka kart almanıza gerek yok. Sanal kart oluşturup ATM'den ona para yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Papara müşteri hizmetleri sanal kart ile para yüklenmiyor demişti bana. Lite Card ile alınır ama 10-20 TL vergi var Minecraft'ta.
MacTavish53 dedi: İninal ile alarken sorun yaşayan vardı. Bunda olay nasıl bilmiyorum. Papara Card gelmedi diye başka kart almanıza gerek yok. Sanal kart oluşturup ATM'den ona para yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Papara müşteri hizmetleri sanal kart ile para yüklenmiyor demişti bana. Lite Card ile alınır ama 10-20 TL vergi var Minecraft'ta.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 27 Ağustos 2021 #6 Liberte Sergen dedi: Papara müşteri hizmetleri sanal kart ile para yüklenmiyor demişti bana. Lite Card ile alınır ama 10-20 TL vergi var Minecraft'ta. Genişletmek için tıkla... Ben yükledim ATM’den üstelik fiziksel kartım bile yok. Lightning kulaklık dönüştürücüsü almıştım.
Liberte Sergen dedi: Papara müşteri hizmetleri sanal kart ile para yüklenmiyor demişti bana. Lite Card ile alınır ama 10-20 TL vergi var Minecraft'ta. Genişletmek için tıkla... Ben yükledim ATM’den üstelik fiziksel kartım bile yok. Lightning kulaklık dönüştürücüsü almıştım.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #7 MacTavish53 dedi: İninal ile alarken sorun yaşayan vardı. Bunda olay nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir ihtimaldir. Direkt "en" siteden alıyorsa sıkıntı olabilir belki ama "TR" olandan alınırsa, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
MacTavish53 dedi: İninal ile alarken sorun yaşayan vardı. Bunda olay nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir ihtimaldir. Direkt "en" siteden alıyorsa sıkıntı olabilir belki ama "TR" olandan alınırsa, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2021 #8 MacTavish53 dedi: Ben yükledim ATM'den üstelik fiziksel kartım bile yok. Lightning kulaklık dönüştürücüsü almıştım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi böyle.
MacTavish53 dedi: Ben yükledim ATM'den üstelik fiziksel kartım bile yok. Lightning kulaklık dönüştürücüsü almıştım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi böyle.
M MacTavish53 Picopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 885 Çözümler 7 Yer İstanbul 27 Ağustos 2021 #9 Liberte Sergen dedi: Müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi böyle. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermiş olabilirler. Dosya Ekleri B759E4FB-C2FE-49A1-9C4F-7A5B1D213021.jpeg 34,3 KB · Görüntüleme: 71
Liberte Sergen dedi: Müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi böyle. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermiş olabilirler.
kemm Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 146 Çözümler 3 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #10 GovernorF1 dedi: Papara Lite Card ile Minecraft orijinal alınır mı? Black Card 1 aydir gelmedi. Rezil agt, rezil. Genişletmek için tıkla... Agt'nin rezilliğine katılıyorum benim de 3 hafta getirmediler mail attım getirmezseniz mahkemeye şikayet edeceğim dedim ertesi gün kargom geldi
GovernorF1 dedi: Papara Lite Card ile Minecraft orijinal alınır mı? Black Card 1 aydir gelmedi. Rezil agt, rezil. Genişletmek için tıkla... Agt'nin rezilliğine katılıyorum benim de 3 hafta getirmediler mail attım getirmezseniz mahkemeye şikayet edeceğim dedim ertesi gün kargom geldi