R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Selam. Papara ile IBAN numarasına para göndermek istiyorum. Papara Black'ı kart mı almam gerekiyor Lite olsa olur mu? Ve banka hesabınızdan Papara'ya para gönderin diyor. Buna gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2022
Selam. Papara ile IBAN numarasına para göndermek istiyorum. Papara Black'ı kart mı almam gerekiyor Lite olsa olur mu? Ve banka hesabınızdan Papara'ya para gönderin diyor. Buna gerek var mı?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 29 Haziran 2022 #2 RazerX dedi: Selam. Papara ile IBAN numarasına para göndermek istiyorum. Papara Black'ı kart mı almam gerekiyor Lite olsa olur mu? Ve banka hesabınızdan Papara'ya para gönderin diyor. Buna gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Aselam. Lite card ile para gönderimi yapamazsınız. Eğer kendi banka hesabınız varsa ve oradan paparaya para gonderirseniz çoğu kısıtlama kalkıyor. Onun dışında banka hesabınız yoksa black kart almanız lazım Artı 0 Eksi
RazerX dedi: Selam. Papara ile IBAN numarasına para göndermek istiyorum. Papara Black'ı kart mı almam gerekiyor Lite olsa olur mu? Ve banka hesabınızdan Papara'ya para gönderin diyor. Buna gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Aselam. Lite card ile para gönderimi yapamazsınız. Eğer kendi banka hesabınız varsa ve oradan paparaya para gonderirseniz çoğu kısıtlama kalkıyor. Onun dışında banka hesabınız yoksa black kart almanız lazım
KS KS R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 Hocam Black Card alınca istediğim gibi transfer yapabilirmiyi mi? Artı 0 Eksi
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 29 Haziran 2022 #4 RazerX dedi: Hocam Black Card alınca istediğim gibi transfer yapabilirmiyi mi? Genişletmek için tıkla... Bazı limitler geçerli olmak üzere transfer yapabilirsiniz Artı 0 Eksi
RazerX dedi: Hocam Black Card alınca istediğim gibi transfer yapabilirmiyi mi? Genişletmek için tıkla... Bazı limitler geçerli olmak üzere transfer yapabilirsiniz