Bay_karpuz Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #1 Papara Lite kartım var, play stora kaydedeceğim zaman şu uyarıyı veriyor: Bu istek kartınızı veren kuruluş tarafından reddedilmiştir.
Papara Lite kartım var, play stora kaydedeceğim zaman şu uyarıyı veriyor: Bu istek kartınızı veren kuruluş tarafından reddedilmiştir.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #2 Bay_karpuz dedi: Papara Lite kartım var, play stora kaydedeceğim zaman şu uyarıyı veriyor: Bu istek kartınızı veren kuruluş tarafından reddedilmiştir. Genişletmek için tıkla... Öyledir o zaman Artı 0 Eksi
Bay_karpuz dedi: Papara Lite kartım var, play stora kaydedeceğim zaman şu uyarıyı veriyor: Bu istek kartınızı veren kuruluş tarafından reddedilmiştir. Genişletmek için tıkla... Öyledir o zaman
MetroLow Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #3 Sanal kart açıp onu kaydedin her ikisi de aynı parayı kullanıyor zaten. Artı 0 Eksi
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 21 Temmuz 2021 #4 Hesabınızda para var mı? Artı 0 Eksi
KS KS Bay_karpuz Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #5 MetroLow dedi: Sanal kart açıp onu kaydedin her ikisi de aynı parayı kullanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... sanal kart Açarken benim lite kartı aktive etmediğimi fark ettik ondan kaynaklıymış Artı 0 Eksi
MetroLow dedi: Sanal kart açıp onu kaydedin her ikisi de aynı parayı kullanıyor zaten. Genişletmek için tıkla... sanal kart Açarken benim lite kartı aktive etmediğimi fark ettik ondan kaynaklıymış