J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 14 Mayıs 2022 #11 Emir Bozat dedi: Ben sadece Steam için kullanacağım hocam bir de birkaç yer için. Papara'da vergi mi kesiliyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kesilip kesilmediği bir hocam ama Tosla'da hiçbir şekilde kesilmiyor bir de alırsan kartı tosback kampanyası olacak.
Emir Bozat dedi: Ben sadece Steam için kullanacağım hocam bir de birkaç yer için. Papara'da vergi mi kesiliyor? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum kesilip kesilmediği bir hocam ama Tosla'da hiçbir şekilde kesilmiyor bir de alırsan kartı tosback kampanyası olacak.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 14 Mayıs 2022 #12 Emir Bozat dedi: Ben sadece Steam için kullanacağım hocam bir de birkaç yer için. Papara'da vergi mi kesiliyor? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun almak için kullanıcaksanız lite card yeterli. Ama ben para da biriktiririm, daha sonra çekerim diyorsanız black card da tercih edebilirsiniz. Ücretsiz olarak adınıza basılı gönderiyorlar.
Emir Bozat dedi: Ben sadece Steam için kullanacağım hocam bir de birkaç yer için. Papara'da vergi mi kesiliyor? Genişletmek için tıkla... Sadece oyun almak için kullanıcaksanız lite card yeterli. Ama ben para da biriktiririm, daha sonra çekerim diyorsanız black card da tercih edebilirsiniz. Ücretsiz olarak adınıza basılı gönderiyorlar.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 14 Mayıs 2022 #13 378344 dedi: Sadece oyun almak için kullanıcaksanız Lite Card yeterli. Ama ben para da biriktiririm, daha sonra çekerim diyorsanız Black Card da tercih edebilirsiniz. Ücretsiz olarak adınıza basılı gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Papara Lite Card için hangi ATM'lerden para yatırabilirim?
378344 dedi: Sadece oyun almak için kullanıcaksanız Lite Card yeterli. Ama ben para da biriktiririm, daha sonra çekerim diyorsanız Black Card da tercih edebilirsiniz. Ücretsiz olarak adınıza basılı gönderiyorlar. Genişletmek için tıkla... Papara Lite Card için hangi ATM'lerden para yatırabilirim?
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 14 Mayıs 2022 #14 Emir Bozat dedi: Papara Lite Card için hangi ATM'lerden para yatırabilirim? Genişletmek için tıkla... Akbank atm dışında yükleme yaparsanız. %1+1 TL işlem ücreti alıyorlar. Carrefour ve Teknosa'dan ücretsiz olarak da yükleme yapabilirsiniz.
Emir Bozat dedi: Papara Lite Card için hangi ATM'lerden para yatırabilirim? Genişletmek için tıkla... Akbank atm dışında yükleme yaparsanız. %1+1 TL işlem ücreti alıyorlar. Carrefour ve Teknosa'dan ücretsiz olarak da yükleme yapabilirsiniz.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 14 Mayıs 2022 #15 Emir Bozat dedi: Selam. 2 kart arasında kaldım. Tosla mı almalıyım? Yoksa Papara Lite mı? Steam'den oyun almak için kullanacağım. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tosla alman daha akıllıca olur. Çünkü Steam gibi platformlarda tosback fırsatı var. 1-2 farklılık dışında Papara'yla aynı özellikleri var.
Emir Bozat dedi: Selam. 2 kart arasında kaldım. Tosla mı almalıyım? Yoksa Papara Lite mı? Steam'den oyun almak için kullanacağım. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tosla alman daha akıllıca olur. Çünkü Steam gibi platformlarda tosback fırsatı var. 1-2 farklılık dışında Papara'yla aynı özellikleri var.
J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 14 Mayıs 2022 #16 Emir Bozat dedi: Papara Lite Card için hangi ATM'lerden para yatırabilirim? Genişletmek için tıkla... Tosla'da yükleme ücreti yok bir de kartı birçok yerde bulursun kartı uygulamasına kaydettiğiniz gibi aktifleşiyor.
Emir Bozat dedi: Papara Lite Card için hangi ATM'lerden para yatırabilirim? Genişletmek için tıkla... Tosla'da yükleme ücreti yok bir de kartı birçok yerde bulursun kartı uygulamasına kaydettiğiniz gibi aktifleşiyor.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 14 Mayıs 2022 #17 Papara black.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 14 Mayıs 2022 #18 Jainless dedi: Tosla'da yükleme ücreti yok bir de kartı birçok yerde bulursun kartı uygulamasına kaydettiğiniz gibi aktifleşiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Teknosa'ya çok yakın oturuyorum Papara'da alabilirim olduğumu yerde var.
Jainless dedi: Tosla'da yükleme ücreti yok bir de kartı birçok yerde bulursun kartı uygulamasına kaydettiğiniz gibi aktifleşiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Teknosa'ya çok yakın oturuyorum Papara'da alabilirim olduğumu yerde var.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #19 Bana göre Tosla. Çünkü Akbank gibi bir altyapısı var. Bence ikisini de alın. Bir zararı yok.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 14 Mayıs 2022 #20 378344 dedi: Akbank ATM dışında yükleme yaparsanız. %1+1 TL işlem ücreti alıyorlar. Carrefour ve Teknosa'dan ücretsiz olarak da yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ziraat Akbank Halkbank VakıfBank atmlerinden işlem ücreti dahilinde yatırabiliyorum değil mi? ATM'ler kartı falan yutmaz yani? Şifre olayını kartı aktifleştirincemi ayarlıyoruz?
378344 dedi: Akbank ATM dışında yükleme yaparsanız. %1+1 TL işlem ücreti alıyorlar. Carrefour ve Teknosa'dan ücretsiz olarak da yükleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ziraat Akbank Halkbank VakıfBank atmlerinden işlem ücreti dahilinde yatırabiliyorum değil mi? ATM'ler kartı falan yutmaz yani? Şifre olayını kartı aktifleştirincemi ayarlıyoruz?