nuvola Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 Papara Lite kartımda 900 TL var onu çekmem veya birine aktarmam lazım. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Papara Lite kartımda 900 TL var onu çekmem veya birine aktarmam lazım. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Mart 2023 #2 nuvola dedi: Papara Lite kartımda 900 TL var onu çekmem veya birine aktarmam lazım. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Black kart almanız veya kendi banka hesabınıza çekmeniz lazım.
nuvola dedi: Papara Lite kartımda 900 TL var onu çekmem veya birine aktarmam lazım. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Black kart almanız veya kendi banka hesabınıza çekmeniz lazım.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 2 Mart 2023 #3 Para çekilmiyor diye biliyorum.
nuvola Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 OnurOfc dedi: Black kart almanız veya kendi banka hesabınıza çekmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim?
OnurOfc dedi: Black kart almanız veya kendi banka hesabınıza çekmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapabilirim?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Mart 2023 #5 nuvola dedi: Onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangisini Black kartı uygulamadan sipariş ediyorsunuz evinize geliyor. Sözleşmeli hesap oluyor. Banka hesabınıza çekmeniz için kendi adınıza ait banka hesabınızın olması lazım.
nuvola dedi: Onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangisini Black kartı uygulamadan sipariş ediyorsunuz evinize geliyor. Sözleşmeli hesap oluyor. Banka hesabınıza çekmeniz için kendi adınıza ait banka hesabınızın olması lazım.
nuvola Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #6 OnurOfc dedi: Hangisini Black kartı uygulamadan sipariş ediyorsunuz evinize geliyor. Sözleşmeli hesap oluyor. Banka hesabınıza çekmeniz için kendi adınıza ait banka hesabınızın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Banka hesabıma aktaracağım yeri bulamadım. nuvola dedi: Banka hesabıma aktaracağım yeri bulamadım. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam tamamdır teşekkürler.
OnurOfc dedi: Hangisini Black kartı uygulamadan sipariş ediyorsunuz evinize geliyor. Sözleşmeli hesap oluyor. Banka hesabınıza çekmeniz için kendi adınıza ait banka hesabınızın olması lazım. Genişletmek için tıkla... Banka hesabıma aktaracağım yeri bulamadım. nuvola dedi: Banka hesabıma aktaracağım yeri bulamadım. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam tamamdır teşekkürler.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Mart 2023 #7 nuvola dedi: Banka hesabıma aktaracağım yeri bulamadım. Genişletmek için tıkla... Para çek veya para transferi diyin orada çıkıyor.
nuvola dedi: Banka hesabıma aktaracağım yeri bulamadım. Genişletmek için tıkla... Para çek veya para transferi diyin orada çıkıyor.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #8 Başka bir iban veya papara hesabına aktarabilirsiniz.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 2 Mart 2023 #9 y4vuzz dedi: Başka bir iban veya papara hesabına aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka bir papara hesabına lite card ile aktarım yapamazsınız.
y4vuzz dedi: Başka bir iban veya papara hesabına aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Başka bir papara hesabına lite card ile aktarım yapamazsınız.
Emre20 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.577 Çözümler 6 2 Mart 2023 #10 Tosla kartınız varsa Papara'yı banka kartı olarak ekleyip Tosla'dan çekebilirsiniz.