Papara Lite vs ininal çipli

Peki herhangi bir farkları var mı özellik olarak ve ininalın şifresi kartın arkada yazıyor ya peki Papara Lite'ın şifresi kartın neresinde yazıyor hocam?

Peki herhangi bir farkları var mı özellik olarak ve ininalın şifresi kartın arkada yazıyor ya peki Papara Lite'ın şifresi kartın neresinde yazıyor hocam?

Şifresini kendiniz belirliyorsunuz.
Papara kartın ininalden pek bir farkı yok kart olarak ancak Papara'nın uygulaması daha kullanışlı.

Şifresini kendiniz belirliyorsunuz.
Papara kartın ininalden pek bir farkı yok kart olarak ancak Papara'nın uygulaması daha kullanışlı.

Hocam ben ilk defa ATM'den para çekeceğim o yüzden bu işler nasıl oluyor yani ininal de şok'a gidip para veriyordum çalışanda verdiğim paranın 2 TL eksiğini yatırıyordu ama şimdi ATM'den yatıracağım ve nasıl yatıracağım parayı nereye vereceğim?

Önce kartı koyacaksınız sonra şifrenizi girip para yükleyi seçeceksiniz belirttiği yere parayı kırışık olmamasına dikkat ederek koyacaksınız miktar doğruysa ileriye tıklayıp parayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Her ATM aynı olmadığı için temel olarak anlattım.

Sağ olun hocam.

Peki şifreyi biz koyuyoruz ya nereden ve nasıl koyulan hocam?

Para yüklemeye üşenmesem Papara kullanacağımda Migros yakın olduğu için ininal kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…