H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 28 Eylül 2021 #1 Papara lite alacaktım ancak Teknosa'da yoktu. Ben de papara sanal kart çıkarmaya karar verdim. Sanal kartın bir farkı var mı? Paparayı sadece Spotify ödemesi için kullanacağım.
Papara lite alacaktım ancak Teknosa'da yoktu. Ben de papara sanal kart çıkarmaya karar verdim. Sanal kartın bir farkı var mı? Paparayı sadece Spotify ödemesi için kullanacağım.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #2 Sadece sanal harcamalarda kullanacaksanız fiziksel kart olmaması sorun yaratmaz, sanal kartı da kullanabilirsiniz, yeterli olur.
Sadece sanal harcamalarda kullanacaksanız fiziksel kart olmaması sorun yaratmaz, sanal kartı da kullanabilirsiniz, yeterli olur.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 28 Eylül 2021 #3 Sanal kart yeterli.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 28 Eylül 2021 #4 Peki Spotify ödemesini yapmasam borç biner mi?
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #5 Sadece internet harcamaları için kullanacaksan sanal kart gayet yeterli olur. hakangu dedi: Peki Spotify ödemesini yapmasam borç biner mi? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart olduğu için borç binmez. Paran yoksa aboneliğin yenilenmeyecektir.
Sadece internet harcamaları için kullanacaksan sanal kart gayet yeterli olur. hakangu dedi: Peki Spotify ödemesini yapmasam borç biner mi? Genişletmek için tıkla... Ön ödemeli kart olduğu için borç binmez. Paran yoksa aboneliğin yenilenmeyecektir.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #6 hakangu dedi: Peki Spotify ödemesini yapmasam borç biner mi? Genişletmek için tıkla... Çekim yapmaya çalışsa da içinde para olmadığından para çekemez, premium üyelik de yenilenene kadar askıya alınır. Borç binmesi mümkün değil, ön ödemeli bir kart çünkü, kredi kartı ile karıştırmayın.
hakangu dedi: Peki Spotify ödemesini yapmasam borç biner mi? Genişletmek için tıkla... Çekim yapmaya çalışsa da içinde para olmadığından para çekemez, premium üyelik de yenilenene kadar askıya alınır. Borç binmesi mümkün değil, ön ödemeli bir kart çünkü, kredi kartı ile karıştırmayın.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 28 Eylül 2021 #7 Kusura bakmayın da son bir soru daha sorayım, öğrenci belgemde pasif öğrenci olarak görünüyorum bu sorun olur mu? Okul hâlâ düzeltmemiş.
Kusura bakmayın da son bir soru daha sorayım, öğrenci belgemde pasif öğrenci olarak görünüyorum bu sorun olur mu? Okul hâlâ düzeltmemiş.
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #8 hakangu dedi: Kusura bakmayın da son bir soru daha sorayım, öğrenci belgemde pasif öğrenci olarak görünüyorum bu sorun olur mu? Okul hâlâ düzeltmemiş. Genişletmek için tıkla... Öğrencilik durumunun papara ile alakası ne tam olarak? Spotify öğrenci paketi için soruyorsanız bir bilgim yok.
hakangu dedi: Kusura bakmayın da son bir soru daha sorayım, öğrenci belgemde pasif öğrenci olarak görünüyorum bu sorun olur mu? Okul hâlâ düzeltmemiş. Genişletmek için tıkla... Öğrencilik durumunun papara ile alakası ne tam olarak? Spotify öğrenci paketi için soruyorsanız bir bilgim yok.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 28 Eylül 2021 #9 Ömer Faruk Çift dedi: Öğrencilik durumunun Papara ile alakası ne tam olarak? Spotify öğrenci paketi için soruyorsanız bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet onun için detay vermemişim pardon.
Ömer Faruk Çift dedi: Öğrencilik durumunun Papara ile alakası ne tam olarak? Spotify öğrenci paketi için soruyorsanız bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet onun için detay vermemişim pardon.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #10 hakangu dedi: Papara Lite alacaktım ancak Teknosa'da yoktu. Ben de Papara sanal kart çıkarmaya karar verdim. Sanal kartın bir farkı var mı? Papara'yı sadece Spotify ödemesi için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bir farkı yok ATM'den kartsız para yatırıp sorunsuz kullanabilirsin.
hakangu dedi: Papara Lite alacaktım ancak Teknosa'da yoktu. Ben de Papara sanal kart çıkarmaya karar verdim. Sanal kartın bir farkı var mı? Papara'yı sadece Spotify ödemesi için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bir farkı yok ATM'den kartsız para yatırıp sorunsuz kullanabilirsin.