Sizce Papara mı yoksa Enpara mı? İkisi de birbirine çok benziyor ufak farkları var ama siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya hangisini tercih ediyorsunuz, neden?
18 yaş altındaysan Enpara alamazsın. Banka hesabı imkanım varken neden ön ödemeliler ile sürünmem. Enpara bana sürekli ayıp üstüne ayıp ediyor orası ayrı konu.
Sizce Papara mı yoksa Enpara mı? İkisi de birbirine çok benziyor ufak farkları var ama siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya hangisini tercih ediyorsunuz, neden?
Biraz saçma bir kıyaslama, ikisininde birbirine göre artıları var örneğin Papara'nın cashback özelliği ve her yere saniyede para gönderebilme özelliği muhteşem, Enpara'da banka saatlerine makhumsunuz ama Enpara'da da kredi kartı vb özelliklerin yanı sıra çekim/gönderim de herhangi bir ücret sınırlama olmaması onu öne çıkarıyor. Ben ikisini de kullanıyorum yapacağım işlem de hangisi işime geliyorsa onu kullanıyorum.
Enpara Spotify, Netflix ve Youtube Music için uzun zamandır devam eden kampanyasını geçtiğimiz ay sonlandırarak kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı ama yine de EFT, havale ücreti almaması gibi önemli artılarından dolayı Enpara'yı tavsiye ederim.
Enpara biteli çok oldu, 2 kez sabah kart ve mobil uygulama çalışmadı. Üzerimde nakit olmasa öyle kalacaktım, defalarca rezalet yaşandı yakın zamanda. Tavsiyem İş Bankası.
Enpara Spotify, Netflix ve YouTube Music için uzun zamandır devam eden kampanyasını geçtiğimiz ay sonlandırarak kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı ama yine de EFT, havale ücreti almaması gibi önemli artılarından dolayı Enpara'yı tavsiye ederim.
Afedersiniz ama kartı cüzdandan çıkarsanız bile para kesen bir kart en fazla anahtarlık kartı olabilir.
Papara kullanıyorum, memnunum.
Enpara'ya da başvurdum ama reddedildim. Sonra kendi kendilerine kabul ettiler. Bekliyorum.