Kart kurye ile geliyor ve kurye bir form doldurmanızı istiyor. Birkaç dakikalık bir olay. Ama kuryenin gelmesi kartınız onaylandıktan sonra 1 haftayı bulabiliyor. Direkt marketten alıp mobil uygulamadan aktif edilen İninal'e kıyasla biraz zorluğu var.
Kart kurye ile geliyor ve kurye bir form doldurmanızı istiyor. Birkaç dakikalık bir olay. Ama kuryenin gelmesi kartınız onaylandıktan sonra 1 haftayı bulabiliyor. Direkt marketten alıp mobil uygulamadan aktif edilen ıninal'e kıyasla biraz zorluğu var.
Hocam o dediğiniz kart Black kart. 2 hafta beklemek istemiyorsaniz birkaç özellikkten feragat edip d&r ve diğer anlaşmalı yerlerden Lite Papara kartta alinabiliyor. Hatta hesap açıp Lite kart tanımlamak ininalden daha kolay bence.
Paparadan black kart istedim 1-2 haftada direk getirdiler hiçbir ücret ödemedim gayet de kolay şekilde alınıyor, ininal o kadar saçma ki nefes alıyosun diye -2TL kesicek utanmasa.
Hocam o dediğiniz kart Black kart. 2 hafta beklemek istemiyorsaniz birkaç özellikkten feragat edip d&r ve diğer anlaşmalı yerlerden Lite Papara kartta alinabiliyor. Hatta hesap açıp Lite kart tanımlamak ininalden daha kolay bence.
O güzelmiş kurye ile uğraşmak istemeyenler için. Tam farklarını hatırlamıyorum ama black kart baya avantajlıydı. Ücretsiz sunulan avantajlardan feragat etmek pek bize göre değil en fullünü almak isteriz.
Mesajda söylediğim gibi sahip olmak için bir süre var. İlk önce sitesinden talep edeceksiniz, sizin adınıza kart çıkaracaklar, ardından kartı erişime açacaklar sonra da kargo ile size gönderecekler. İninal'de ise Şok gibi marketlerden 5 TL'ye kartı alıp, telefona uygulamasını yükleyip erişime açıyorsunuz.
Kartı sipariş ederken kendi adınıza hesap kurup almanız gerekiyor. Örneğin kartı sipariş ettin ve 7-14 gün içerisinde kurye gelip senden T.C. Kimlik bilgilerin telefon numaran ve imzanı isteyecek.
Kendine ait banka hesabın yoksa Papara'ya eft/havale yapamıyorsun(anne, baba, abla, abi fark etmeksizin).
Bunları söyledikten sonra hangisini önerirsin dersen gene de Papara derim.