Papara mı Ininal mi alınmalı?

Bunlar Lite kart için geçerli, Black kart için web sitesinden hesap oluşturup ücretsiz bir şekilde kartı sipariş ediyorsunuz(kart adınıza basılıyor).
Satış yerlerini yazdıktan sonra mesajı güncelleyip ekleyecektim.

Böyle konular nasıl hala onaylanıyor bunun hakkında 5-6 konu yok mu zaten her hafta görüyorum 1 tane bu konudan.

Papara. Boşuna bir şey alırken ve aylık kesintiye uğramıyorsun ve çok güzel kampanyaları oluyor Papara'nın. Papara'nın yanında İninal hiç kalıyor.

Papara nereden kazanıyor? Bildiğim kadarıyla aylık kesmiyor üstüne kartı da ücretsiz alabiliyorsun. Nereden para kazanıyorlar?

İninal ne kardeşim yeniliyor mu? Ben Papara kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal pişnanlıktır. Papara daha iyi. İninalın 2 TL kesmesinden kurtulduğum için çok mutluyum.
İninalde 5 kuruş para yoktu 75 tllik kamera alıcaktım internetten 75 tl yükledim Şoktan çalışan 2 tl burdanmı aliyim yoksa ayrımı vericeksiniz dedi bende dalgınım 75 tlden alın dedim eve bi geldim camera alınmıyo bi baktım 2 tl eksik sonra tekrar döndüm ve şok kapanmıştı yürüdüm awm'ye migrosa tam gittim yeni kapanıyodu yetişemedim diğer güne kaldı bu sefer ellerinde kalmamıştı 22 gün sonra aynı ürünü 65 tlye aldım bende diyordumki 100 tlden 75'e düşmüş bide mikrofonlu kaçırmayayım 1 ay sonra aynı ürün 45 tlye düşmüstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…