Papara mı, Tosla mı, Bonus Piu mu?

Papara Black Card kullanabilirsiniz. Ben de kullanıyorum tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Bonus Piu haric hepsi var deneyimimi yazayim. Papara bence en iyisi, sebep olarak hem kampanyalar, hem kartin gorunumu hem islevi vs, tosla da oldukca iyi arkasinda Akbank var, artik Sok marketlerden de satin alabiliyorsunuz, anneme uygulamasini yuklettim, annem Akbank'taki banka hesabindan toslasina, ordan da bana ucretsiz bir sekilde para gonderebiliyor fakat gelen yeni bir yonetmelikle mayis ayinda 18 yas altindakilerin baskalari ile islemi kisitlandi, paycell oldukca bos bir kart, bir turkcell kullanicisiyim ama turcell hat kullanicisi olmamin tek sebebi iyi cekmesi, paycell cok gereksiz, restorantlar ve marketlerdeki ozel paycell qr kodu okutucularini kullanan kisilerin agirlik olarak turkcell premium kullanicilari olacagini tahmin ediyorum yani pek bir islevi yok. Ininal, Paypal turkiye'de yasaklandiktan sonra direk kullanmaya basladigim, fakat papara alir almaz kullanmayi biraktigim gereksiz bir kart, hem ozellikleri sinirli, cok bos, gereksiz ve aylik para cekiyor. Pep var ama ne ise yaradigini cozebilecek kadar kullanmadim bu yuzden Pep'i de es gecerdim, daha cok doviz islemleri ile ilgili ozellikleri var galiba.

Umarim yardimci olmusumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…