Papara muadili banka önerisi

Soslu CPU

Hectopat
Yer
Haven B Site
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home
Meslek
Öğrenci
Garanti'de kredi ve banka kartım var gerek bonus olsun çok kazançlı benim için. Bana Papara muadili bir banka lazım, tami diye bir alternatifi var Garanti'nin fakat gerçekten berbat ötesi, yazılım rezalet.

İhtiyacım olan tek şey;

Papara'daki gibi 1-5 veya 1-10 tane sanal kart açma kullanma özelliği, çünkü ben Discord aboneliğim, Apple aboneliklerim için, güvenli e-ticaret siteleri ve güvenmediğim siteler için sanal kartlar oluşturdum. Benim için yönetmesi çok daha kolay oluyordu bu şekilde ayırmak. Bir de kampanyaları olursa %50 iade gibi güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek seçenek Nays kaldı sanırsam ininalide kapamışlar. Veyahut Sipay'da olabilir lakin Sipay kapanırmı bilmiyorum. Nays İş Bankası'na bağlı olduğu için daha güven verici oluyor.

Garanti'de kredi ve banka kartım var gerek bonus olsun çok kazançlı benim için. Bana Papara muadili bir banka lazım, tami diye bir alternatifi var Garanti'nin fakat gerçekten berbat ötesi, yazılım rezalet.

İhtiyacım olan tek şey;

Papara'daki gibi 1-5 veya 1-10 tane sanal kart açma kullanma özelliği, çünkü ben Discord aboneliğim, Apple aboneliklerim için, güvenli e-ticaret siteleri ve güvenmediğim siteler için sanal kartlar oluşturdum. Benim için yönetmesi çok daha kolay oluyordu bu şekilde ayırmak. Bir de kampanyaları olursa %50 iade gibi güzel olur.

Tosla ve Nays harici pek çok tercih yok bir de papel vardı o nasıl hiç bilmiyorum.

Tosla ve Nays harici pek çok tercih yok bir de papel vardı o nasıl hiç bilmiyorum.

Papel ve Nays harici cashback yok Tosla'da cashback olsa bile mutlu etmez seni.

Papel ve Nays harici cashback yok Tosla'da cashback olsa bile mutlu etmez seni.
Cashback olmasada olur zaten onu ek olarak söylemiştim, artık 3-5 lira kazanmasamda olur. Sadece bu Nays’da sanal kartları Papara’daki gibi limitleyip, kapatıp açıp yönetebilir miyim?

Cashback olmasa da olur zaten onu ek olarak söylemiştim, artık 3-5 lira kazanmasamda olur. Sadece bu Nays'da sanal kartları Papara'daki gibi limitleyip, kapatıp açıp yönetebilir miyim?

Vallahi hocam Nays uygulumasına girdim ama sanal kart diye bir şey bulamadım siz bulursanız bana da söyleyin bende yeni indirdim 2 gün oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı