Papara muadili önerisi

Kamil Erbakan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yaşım 16, velim Papara sözleşmeli hesap kullanıcısıydı ve ben velimin gözetiminde sözleşmeli hesap kullanıcısı oldum.
Kendi IBAN'ım, para al, gönder, QR kod, gibi çoğu özelliğim açıktı ben bu özelliklerin açık olduğu bir muadil arıyorum malum Papara kapandı bana bir kart lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yaşım 16, velim Papara sözleşmeli hesap kullanıcısıydı ve ben velimin gözetiminde sözleşmeli hesap kullanıcısı oldum.
Kendi IBAN'ım, para al, gönder, QR kod, gibi çoğu özelliğim açıktı ben bu özelliklerin açık olduğu bir muadil arıyorum malum Papara kapandı bana bir kart lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Paycell kullanabilirsin kullandığın telefon numarası kimin adına ise Turkcell mağazasına gidip onaylatma işlemi yaptıktan sonra içerisindeki her özelliği kullanabilirsiniz ve eğer hattınız Turkcell ise uygulamaya internetsiz giriş hediye internet gibi şeylerde alabiliyorsunuz pararadan tek farkı Fast işlemlerinde ücret alıyor ve sadece altın gibi madenlere yatırım yapabiliyorsun belki ileride farklı şeylerde gelir döviz vb.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı