JustIshi Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 RTX 4060 intel core i7 12700h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Perşembe 12:59 #31 DirectX9 dedi: Lan çekin paranızı açmışlar IBAN eklemeyi. Genişletmek için tıkla... Onu bizde biliyoruz kral, kıymetli madenlerde para kaldı onu çekemiyoruz.
DirectX9 dedi: Lan çekin paranızı açmışlar IBAN eklemeyi. Genişletmek için tıkla... Onu bizde biliyoruz kral, kıymetli madenlerde para kaldı onu çekemiyoruz.
Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 324 Yer İstanbul, Türklerin Diyarı Perşembe 20:06 #32 IBAN ile para çekme birkaç gün önce açıldı arkadaşlar. Ama IBAN’ın kendi adınıza olması lazım. 18 yaş altıysanız velinizle beraber herhangi bir bankaya gidip çocuk hesabı açtırabilirsiniz. Ben bugün Yapı Kredi’den çocuk hesabı açtırıp paramı çektim.
IBAN ile para çekme birkaç gün önce açıldı arkadaşlar. Ama IBAN’ın kendi adınıza olması lazım. 18 yaş altıysanız velinizle beraber herhangi bir bankaya gidip çocuk hesabı açtırabilirsiniz. Ben bugün Yapı Kredi’den çocuk hesabı açtırıp paramı çektim.
FelixTheDev Kilopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 857 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Düsseldorf, Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı Perşembe 21:28 #33 Hocalarım, hemen girip paranızı çekin. Papara şuanda açıldı ve yakın zamanda kapanmasını bekliyorum. Lütfen hızlı olun.
Hocalarım, hemen girip paranızı çekin. Papara şuanda açıldı ve yakın zamanda kapanmasını bekliyorum. Lütfen hızlı olun.
ffocus Femtopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Dün 00:48 #34 DirectX9 dedi: Bilmem dene. Genişletmek için tıkla... Olmuyormuş. FelixTheDev dedi: Hocalarım, hemen girip paranızı çekin. Papara şu anda açıldı ve yakın zamanda kapanmasını bekliyorum. Lütfen hızlı olun. Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaş altı arkadaşlar nasıl çekecek? Papara'ya mail attığımda hazır cevap gelmişti, şu an açık mı bilmiyorum.
DirectX9 dedi: Bilmem dene. Genişletmek için tıkla... Olmuyormuş. FelixTheDev dedi: Hocalarım, hemen girip paranızı çekin. Papara şu anda açıldı ve yakın zamanda kapanmasını bekliyorum. Lütfen hızlı olun. Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaş altı arkadaşlar nasıl çekecek? Papara'ya mail attığımda hazır cevap gelmişti, şu an açık mı bilmiyorum.