Papara nasıl?

Kartlar

• Papara

Oy: 43 95,6%
  • İninal

Oy: 3 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    45

Belli bir limite kadar işlem ücreti almamaları iyi. Güvenilir bence.

Tosla'da düşünebilirsiniz
Tosla kullanıyorum ve genel itibariyle memnunum. Dönem dönem bir çok kampanyası yüz güldürüyor. Daha önce İninal'ın hizmet kalitesinden memnun olmamıştım ama Tosla, Akbank'ın verdiği ağırlıktan olsa gerek hiç fena değil. Ayrıca Tosla'ya geçmeyi düşünürseniz hesap oluştururken referans ile kayıt olmanızı tavsiye ederim. Referans sisteminin dönem dönem ciddi avantajları olabiliyor.

Ben de Tosla kullanıyorum, gayet memnunum.

Eğer isimsiz kart alacaksanız en iyisi Tosla kart. Para çekerken ve yüklerken ücret almıyor, aylık ücret almıyor, Akbank ve Sabancılar'a ait bir kart, temassız ödeme seçeneği var, Teknosa ve Carrefoursa gibi mağazalarda 5 TL. Kesinlikle tavsiye ederim.

Tosla Kart'ı düşündüm ama nedense alasım gelmedi o yüzden zaten Papara'yı sordum. Ama belki ileride alırım neden olmasın?

Papara Black alacaksan mantıklı ama Papara Lite alacaksan mantıksız.

Bende ppapara black var. her ay eczaneye gidip 50 lira çektiriyorum. 25tl cashback veriyor. Sonra 50 lirayı elden geri alıyorum. Böylece 50 liram 75 lira oluyor. Tabi bunu 10 kartla yaparsanız ayda 250 lira kazancınız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…