Papara ne zaman açılır?

Evet tabii ki. Kaç gündür mağdur oluyoruz. Çoktan yeni bir alternatife geçmeniz lazımdı. Tavsiyem papel ve Nays kullanabilirsiniz. Papara'ya göre çok daha avantajlı cashback oranları mevcut.

Benim Papara hesabımın içinde para kalmıştı ondan merak ediyorum daha çok çekemiyorum da parayı.

Evet tabii ki. Kaç gündür mağdur oluyoruz. Çoktan yeni bir alternatife geçmeniz lazımdı. Tavsiyem papel ve Nays kullanabilirsiniz. Papara'ya göre çok daha avantajlı cashback oranları mevcut.

Hocam Nays kimlik okutamıyorum.

Paranız TCMB'ye bağlı. Yasa dışı bir işlem yapmadıysanız içiniz rahat olsun paranızı geri verirler bir zamanda, bir şekilde.

Tamamdır o zaman az önce papele kayıt oldum Papara açılıncaya kadar oradan devam ederim.

Net bir tarih vermek zor da keşke açılsa. Birçok kişi mağdur oldu.

Merhaba. Biliyorsunuz, Papara hesapları kaç gündür incelemede. Sizce ne zaman açılır? Bayramdan sonra açılması mümkün mü?

Kısmen açık zaten. Eğer hesabınız incelemedeyse herhangi bir alışveriş yapamazsınız.

Açıldı devlete geçti kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…