K kkyera Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #41 Arpenix dedi: Bugün itibarıyla benimki açıldı, uzun bir bekleyişin ardından sonunda açılması sevindirici. Genişletmek için tıkla... Sırayla belli bir kısmı açıyorlar galiba benimki hâlâ açılmadı. 333365 dedi: @kkyera, ininal ve Payfix'in faaliyet izni tamamen durduruldu ve kayyum atandı. Papara'nın faaliyet izni durdurulmadı. @Mematitechno, bazı hesaplar inceleme altında. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar bir gelişme var mı Papara konusunda açıldı mı sizin hesabınız. Son düzenleme: 17 Temmuz 2025
Arpenix dedi: Bugün itibarıyla benimki açıldı, uzun bir bekleyişin ardından sonunda açılması sevindirici. Genişletmek için tıkla... Sırayla belli bir kısmı açıyorlar galiba benimki hâlâ açılmadı. 333365 dedi: @kkyera, ininal ve Payfix'in faaliyet izni tamamen durduruldu ve kayyum atandı. Papara'nın faaliyet izni durdurulmadı. @Mematitechno, bazı hesaplar inceleme altında. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar bir gelişme var mı Papara konusunda açıldı mı sizin hesabınız.
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.145 Çözümler 1 28 Temmuz 2025 #42 Benim hesap hala açılmadı ya bu nedir ya 2 ay oldu be.
K kkyera Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #43 KARA1964 dedi: Benim hesap hala açılmadı ya bu nedir ya 2 ay oldu be. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde 2 kere güncelleme geldi ama hâlâ şu anket gelmedi
KARA1964 dedi: Benim hesap hala açılmadı ya bu nedir ya 2 ay oldu be. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde 2 kere güncelleme geldi ama hâlâ şu anket gelmedi