Papara nerede kullanılır?

Daha yeni başka konudan geçtim. Arkadaşlar yardım etti sağ olsunlar. Neden tekrar konu açtın demesinler diye. Neyse, ben Papara alacağım. Bu kartı sadece internette mi kullanabilirim, yoksa normalde restorana gittiğimde ya da süper marketlerde de kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı veya banka kartı gerektirmeyen her yerde kullanabilirsiniz. Yani restoranlarda ve internet alışverişlerinde de geçerli.

Daha yeni başka konudan geçtim. Arkadaşlar yardım etti sağ olsunlar. Neden tekrar konu açtın demesinler diye. Neyse, ben Papara alacağım. Bu kartı sadece internette mi kullanabilirim, yoksa normalde restorana gittiğimde ya da süper marketlerde de kullanabilir miyim?
Neredeyse her yerde kullanabilirsiniz. Yemek söylersiniz kullanırsınız. Kıyafet alırsınız kullanırsınız. Oyun alırken kullanırsınız. Sisteminize parça eklerken kullanırsınız. Sorun yok yani neredeyse her yerde geçiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı