K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 12 Ağustos 2021 #1 Papara Card nerden alabilirim?
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Uygulamasından alabilirsiniz. Papara black kart istiyorsanız sadece uygulamayı indirip bilgi ve adresinizi yazıp kartı talep etmeniz yeterli.
Uygulamasından alabilirsiniz. Papara black kart istiyorsanız sadece uygulamayı indirip bilgi ve adresinizi yazıp kartı talep etmeniz yeterli.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 12 Ağustos 2021 #3 KürşatEren dedi: Papara Card nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Üyelik oluştur. Orada zaten gösterecek, isteğe bağlı Black Card ya da sanal Card gibi seçenekleri var.
KürşatEren dedi: Papara Card nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Üyelik oluştur. Orada zaten gösterecek, isteğe bağlı Black Card ya da sanal Card gibi seçenekleri var.
atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 12 Ağustos 2021 #4 Lite Card; carrefour, Teknosa, d&r mağazalarından alınıyor. Black Card ise uygulamadan talep ediliyor.
Lite Card; carrefour, Teknosa, d&r mağazalarından alınıyor. Black Card ise uygulamadan talep ediliyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2021 #5 KürşatEren dedi: Papara Card nerden alabilirim? Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com adresine giriş yap ve bir papara hesabı aç Hesap açtıkken menüden papara card yazan butona tıkla. Oradan kendine uygun kartı seç ve siparişi ver, ben bekliyorum kartımı.
KürşatEren dedi: Papara Card nerden alabilirim? Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com adresine giriş yap ve bir papara hesabı aç Hesap açtıkken menüden papara card yazan butona tıkla. Oradan kendine uygun kartı seç ve siparişi ver, ben bekliyorum kartımı.
Hyrooa Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #6 Black Card dışında lite card var onu alabilirsin. Fakat almadan önce bir bak black carddaki bazı özellikler lite cardda yok. Lite card için adres vermene gerek yok
Black Card dışında lite card var onu alabilirsin. Fakat almadan önce bir bak black carddaki bazı özellikler lite cardda yok. Lite card için adres vermene gerek yok
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 12 Ağustos 2021 #7 Bana kalırsa para çekme özelliği yüzünden bence biraz bekle ve black al. Black kullanılıyor diye biliyorum.
Bana kalırsa para çekme özelliği yüzünden bence biraz bekle ve black al. Black kullanılıyor diye biliyorum.
C Captain99 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 538 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #8 222744 dedi: Bana kalırsa para çekme özelliği yüzünden bence biraz bekle ve black al. Black kullanılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi gördüm ben de.
222744 dedi: Bana kalırsa para çekme özelliği yüzünden bence biraz bekle ve black al. Black kullanılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, şimdi gördüm ben de.