TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Aralık 2021 #1 2 gündür Papara Black kartımı kullanıp post makinesinden ödeme yapamıyorum. Ödeme yapınca ödeme reddedildi yazıyor.
2 gündür Papara Black kartımı kullanıp post makinesinden ödeme yapamıyorum. Ödeme yapınca ödeme reddedildi yazıyor.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.504 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 8 Aralık 2021 #2 Temassız kullanıyorsanız olabilir, ayrıca limit ayarlanmış mı bakınız.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Aralık 2021 #3 4PieD dedi: Temassız kullanıyorsanız olabilir, ayrıca limit ayarlanmış mı bakınız. Genişletmek için tıkla... Şifre girerek ödeme yapmayı da denedim ama olmadı. Limit ayarlanmış mı bakıyorum. @4PieD limit ayarlanmamış. Online ödeme yaparken sıkıntı olmuyor ama post makinesi ile ödeyince sıkıntı çıkıyor.
4PieD dedi: Temassız kullanıyorsanız olabilir, ayrıca limit ayarlanmış mı bakınız. Genişletmek için tıkla... Şifre girerek ödeme yapmayı da denedim ama olmadı. Limit ayarlanmış mı bakıyorum. @4PieD limit ayarlanmamış. Online ödeme yaparken sıkıntı olmuyor ama post makinesi ile ödeyince sıkıntı çıkıyor.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 8 Aralık 2021 #4 @TylerDurdenAynıBen ayrıca kullanıma açık mı ona da bakın? Bazen insanın eli değiyor.
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Aralık 2021 #5 391969 dedi: @TylerDurdenAynıBen ayrıca kullanıma açık mı ona da bakın? Bazen insanın eli değiyor. Genişletmek için tıkla... Tüm izinler verilmiş şekilde gözüküyor.
391969 dedi: @TylerDurdenAynıBen ayrıca kullanıma açık mı ona da bakın? Bazen insanın eli değiyor. Genişletmek için tıkla... Tüm izinler verilmiş şekilde gözüküyor.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.504 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 8 Aralık 2021 #6 Aldığınız hatayı destek@papara.com gönderin. Yardımcı olurlar veya numarasını arayın. Papara 7/24 ücretsiz para gönder, faturalarını öde, bütçeni yönet. Ücretsiz Papara Card ile tüm dünyada ve internette borçlanmadan harcarken anında nakit kazan. www.papara.com
Aldığınız hatayı destek@papara.com gönderin. Yardımcı olurlar veya numarasını arayın. Papara 7/24 ücretsiz para gönder, faturalarını öde, bütçeni yönet. Ücretsiz Papara Card ile tüm dünyada ve internette borçlanmadan harcarken anında nakit kazan. www.papara.com