atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 4 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Papara onaysız hesabıma arkadaşım 25TL gönderecek. Onaysız hesaba para gönderebilir mi?
Çözüm 509401 4 Şubat 2022 atardamar dedi: Merhabalar. Papara onaysız hesabıma arkadaşım 25TL gönderecek. Onaysız hesaba para gönderebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Nereden gönderecek? Papara'dan gönderecekse gelir.
atardamar dedi: Merhabalar. Papara onaysız hesabıma arkadaşım 25TL gönderecek. Onaysız hesaba para gönderebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Nereden gönderecek? Papara'dan gönderecekse gelir.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 4 Şubat 2022 #2 atardamar dedi: Merhabalar. Papara onaysız hesabıma arkadaşım 25TL gönderecek. Onaysız hesaba para gönderebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Nereden gönderecek? Papara'dan gönderecekse gelir. Artı 0 Eksi Çözüm
atardamar dedi: Merhabalar. Papara onaysız hesabıma arkadaşım 25TL gönderecek. Onaysız hesaba para gönderebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Nereden gönderecek? Papara'dan gönderecekse gelir.
KS KS atardamar Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Yer Ofis 4 Şubat 2022 #3 509401 dedi: Evet. Nereden gönderecek? Papara'dan gönderecekse gelir. Genişletmek için tıkla... O da Papara üzerinden gönderecek. Onaysız hesaba geliyor mu diye merak etmiştim de. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022 Artı 1 Eksi
509401 dedi: Evet. Nereden gönderecek? Papara'dan gönderecekse gelir. Genişletmek için tıkla... O da Papara üzerinden gönderecek. Onaysız hesaba geliyor mu diye merak etmiştim de. Teşekkürler.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.434 Çözümler 5 4 Şubat 2022 #4 Paparadan atıyorsa gelir. Artı 1 Eksi
Kloox Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 4 Şubat 2022 #5 atardamar dedi: O da Papara üzerinden gönderecek. Onaysız hesaba geliyor mu diye merak etmiştim de. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gelir ama gönderemezsin geri. Artı 0 Eksi
atardamar dedi: O da Papara üzerinden gönderecek. Onaysız hesaba geliyor mu diye merak etmiştim de. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gelir ama gönderemezsin geri.