Papara onaysız hesap bakkalda kullanılır mı?

YusufOzcanYLDZ

Femtopat
Daha fazla  
Papara kullanıyorum ama artık onaylı hesap olmadan internette kullanılmıyormuş içinde 200 TL var bende bu parayı bakkala; markete gidip durumu anlatıp 200 TL çektirip 190 TL almak istiyorum Papara'yı kullanabilir miyim bakkalda?

Bakkalarda kredi kartı kesintisi %8 kuru yemişcilere git orada yap ne yapacaksan orada %1 olması gerek.

Evet sadece internette kullanamazsın harbiden çok saçma bir şey kanun mu ne varmış.

Bakkalarda kredi kartı kesintisi %8 kuru yemişcilere git orada yap ne yapacaksan orada %1 olması gerek.
vallaha kartta para kaldı ondan dolayı almam lazım eskiden akrt vardı çekemiyordum para ondan foruma yazdım

Evet sadece internette kullanamazsın harbiden çok saçma bir şey kanun mu ne varmış.
daha dün internetten alışveriş yaptım bugün çekmedi parayı sanırım hadi ye geçeçeğim

Papara kullanıyorum ama artık onaylı hesap olmadan internette kullanılmıyormuş içinde 200 TL var bende bu parayı bakkala; markete gidip durumu anlatıp 200 TL çektirip 190 TL almak istiyorum Papara'yı kullanabilir miyim bakkalda?
Hocam bence paranı alabilirsen ardından toslaya geç. Tosla doğrulamasında sadece kimlik yetiyor. Benim kimliğimdeki fotoğraf eski olduğu için kabul olmuyor ama sen şansını dene.

Yapmadan internette harcıyabiliyosun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı