Benbasitbiradamım Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 570 Çözümler 2 13 Mart 2025 #1 Onaylama imkanım yok. Carrfeourdan para yüklesem olur mu fiziksel kartım da var?
MessiGoat07 Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 354 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #2 Benbasitbiradamım dedi: Onaylama imkanım yok. Carrfeourdan para yüklesem olur mu fiziksel kartım da var? Genişletmek için tıkla... Maalesef 25 Ocak gününden itibaren bu mümkün değil. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Benbasitbiradamım dedi: Onaylama imkanım yok. Carrfeourdan para yüklesem olur mu fiziksel kartım da var? Genişletmek için tıkla... Maalesef 25 Ocak gününden itibaren bu mümkün değil.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 13 Mart 2025 #3 25 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe giren mevzuat değişikliği sebebiyle kimlik doğrulaması yapmadan harcama yapmanız mümkün değil.
25 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe giren mevzuat değişikliği sebebiyle kimlik doğrulaması yapmadan harcama yapmanız mümkün değil.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.052 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #4 Benbasitbiradamım dedi: Onaylama imkanım yok. Carrfeourdan para yüklesem olur mu fiziksel kartım da var? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Satın alımlarını takip etmeleri gerektiğinden dolayı onaysız hesaptan internet üzerinden satın alım yapamazsın.
Benbasitbiradamım dedi: Onaylama imkanım yok. Carrfeourdan para yüklesem olur mu fiziksel kartım da var? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Satın alımlarını takip etmeleri gerektiğinden dolayı onaysız hesaptan internet üzerinden satın alım yapamazsın.