elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Papara'da onaysız hesabım var. Biri bana 250TL atacak ve ben onu oyuna yatırabilir miyim? Şok marketten kart aldım ve kartı Papara'ya girdim.
Papara'da onaysız hesabım var. Biri bana 250TL atacak ve ben onu oyuna yatırabilir miyim? Şok marketten kart aldım ve kartı Papara'ya girdim.
M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 elmaliturta88 dedi: Papara'da onaysız hesabım var. Biri bana 250TL atacak ve ben onu oyuna yatırabilir miyim? Şok marketten kart aldım ve kartı Papara'ya girdim. Genişletmek için tıkla... Git Migros'a hangi oyuna para yatıracaksan parasını ver kodunu al ve oyuna gir uğraşma Papara'yla banka kartın yoksa.
elmaliturta88 dedi: Papara'da onaysız hesabım var. Biri bana 250TL atacak ve ben onu oyuna yatırabilir miyim? Şok marketten kart aldım ve kartı Papara'ya girdim. Genişletmek için tıkla... Git Migros'a hangi oyuna para yatıracaksan parasını ver kodunu al ve oyuna gir uğraşma Papara'yla banka kartın yoksa.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 masterRR dedi: Git Migros'a hangi oyuna para yatıracaksan parasını ver kodunu al ve oyuna gir uğraşma Papara'yla banka kartın yoksa. Genişletmek için tıkla... Benim sorduğum soru şu anlık bu Migros yakınımda yok. Ben Papara ile oyuna para yatırabilir miyim onaysız hesap ile.
masterRR dedi: Git Migros'a hangi oyuna para yatıracaksan parasını ver kodunu al ve oyuna gir uğraşma Papara'yla banka kartın yoksa. Genişletmek için tıkla... Benim sorduğum soru şu anlık bu Migros yakınımda yok. Ben Papara ile oyuna para yatırabilir miyim onaysız hesap ile.
Karaked7960 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 427 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Evet yatırılır bir buçuk yıldır aktif bir şekilde oyunlara veya market için kullanıyorum.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 Karaked7960 dedi: Evet yatırılır bir buçuk yıldır aktif bir şekilde oyunlara veya market için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani kimseye para atamıyorsun ama oyunlara yatırabiliyorsun değil mi?
Karaked7960 dedi: Evet yatırılır bir buçuk yıldır aktif bir şekilde oyunlara veya market için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani kimseye para atamıyorsun ama oyunlara yatırabiliyorsun değil mi?
AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 Evet.
Karaked7960 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 427 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 elmaliturta88 dedi: Yani kimseye para atamıyorsun ama oyunlara yatırabiliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hiçbir sorun yaşanmıyor rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz?
elmaliturta88 dedi: Yani kimseye para atamıyorsun ama oyunlara yatırabiliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hiçbir sorun yaşanmıyor rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 1 Ağustos 2024 #8 elmaliturta88 dedi: Yani kimseye para atamıyorsun ama oyunlara yatırabiliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişine açıksa tabii ki oyuna yatırabilirsin.
elmaliturta88 dedi: Yani kimseye para atamıyorsun ama oyunlara yatırabiliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... İnternet alışverişine açıksa tabii ki oyuna yatırabilirsin.
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #9 Karaked7960 dedi: Evet hiçbir sorun yaşanmıyor rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir de şey soracağım. Onaysız hesap sadece para atamıyor ama oyunlara dış dünyaya marketlerde alışveris yapabiliyor değil mi? Yani gidip BİM'den bir şeyler alabilirim ve ödemeyi Papara onaysız hesapla yapabilirim?
Karaked7960 dedi: Evet hiçbir sorun yaşanmıyor rica etsem çözüm olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir de şey soracağım. Onaysız hesap sadece para atamıyor ama oyunlara dış dünyaya marketlerde alışveris yapabiliyor değil mi? Yani gidip BİM'den bir şeyler alabilirim ve ödemeyi Papara onaysız hesapla yapabilirim?
M masterRR Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 / Palit GeForce RTX 4060 / GSkill Ripjaws 16GB 3600 Mhz / Asus Prime B550M-A / Mushkin Vortex 1TB 5200/4370 & TwinMos 500 GB 3250/3000 SSD / FSP 650W Psu Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #10 elmaliturta88 dedi: Benim sorduğum soru şu anlık bu Migros yakınımda yok. Ben Papara ile oyuna para yatırabilir miyim onaysız hesap ile. Genişletmek için tıkla... Papara sanal kart ile zaten yatırabiliyorsun normal Papara kartın olmasına bile gerek olmadan.
elmaliturta88 dedi: Benim sorduğum soru şu anlık bu Migros yakınımda yok. Ben Papara ile oyuna para yatırabilir miyim onaysız hesap ile. Genişletmek için tıkla... Papara sanal kart ile zaten yatırabiliyorsun normal Papara kartın olmasına bile gerek olmadan.