Papara onaysız hesapta alışveriş yapılamıyor

ArchieN

Centipat
Daha fazla  
1, 2 ay önce yapabiliyordum şimdi yapamıyorum. Hesabımı onaylamam gerek. Onaylayabilecek NFC'li cihazım da yok. Online alışveriş yapamıyorum.

1, 2 ay önce yapabiliyordum şimdi yapamıyorum. Hesabımı onaylamam gerek. Onaylayabilecek NFC'li cihazım da yok. Online alışveriş yapamıyorum.

Yeni bir karar geldi, hiçbir ön ödemeli kartta veli onayı olmadan internetten alışveriş yapamıyorsunuz.

Reşit misin ? Reşitsen müşteri hizmetlerini arayarak hesap onayı talep edebilirsin sana form gösteriyorlar o form üzerinden mail atıyorsun hesabını 2 saat içerisinde olaylıyorlar benim cihazımda da NFC yok bu şekilde çözebilirsin. (Papara için geçerli)

Reşit misin? Reşitsen müşteri hizmetlerini arayarak hesap onayı talep edebilirsin sana form gösteriyorlar o form üzerinden mail atıyorsun hesabını 2 saat içerisinde olaylıyorlar benim cihazımda da NFC yok bu şekilde çözebilirsin.

Evet reşitim yarın deneyeceğim dediğiniz şeyi.

Hepsine yeni bir mevzuat geldi kullanamazsınız.
Tamamdır, hocam bilgilendirme için sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı