1, 2 ay önce yapabiliyordum şimdi yapamıyorum. Hesabımı onaylamam gerek. Onaylayabilecek NFC'li cihazım da yok. Online alışveriş yapamıyorum.
Yeni bir karar geldi hiçbir ön ödemeli kartta veli onayı olmadan internetten alışveriş yapamıyorsununuz.
Hepsine yeni bir mevzuat geldi kullanamazsınız.Peki ininal, Tosla gibi kartlarda onaylamadan kullanma var mı?
Reşit misin ? Reşitsen müşteri hizmetlerini arayarak hesap onayı talep edebilirsin sana form gösteriyorlar o form üzerinden mail atıyorsun hesabını 2 saat içerisinde olaylıyorlar benim cihazımda da NFC yok bu şekilde çözebilirsin. (Papara için geçerli)1, 2 ay önce yapabiliyordum şimdi yapamıyorum. Hesabımı onaylamam gerek. Onaylayabilecek NFC'li cihazım da yok. Online alışveriş yapamıyorum.
Reşit misin? Reşitsen müşteri hizmetlerini arayarak hesap onayı talep edebilirsin sana form gösteriyorlar o form üzerinden mail atıyorsun hesabını 2 saat içerisinde olaylıyorlar benim cihazımda da NFC yok bu şekilde çözebilirsin.
Tamamdır, hocam bilgilendirme için sağ olun.Hepsine yeni bir mevzuat geldi kullanamazsınız.
Evet reşitim yarın deneyeceğim dediğiniz şeyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.