G gokdenizsss Centipat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #11 Ok saolun Pos cihazından para çekerken karşı tarafa kesinti olmuyor değilmi?
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #12 gokdenizsss dedi: Ok sağ olun. POS cihazından para çekerken karşı tarafa kesinti olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım kesintiden kastınız nedir? Bu arada çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim.
gokdenizsss dedi: Ok sağ olun. POS cihazından para çekerken karşı tarafa kesinti olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım kesintiden kastınız nedir? Bu arada çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim.
5 54345ee Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 145 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #13 gokdenizsss dedi: Ok saolun Pos cihazından para çekerken karşı tarafa kesinti olmuyor değilmi? Genişletmek için tıkla... Bakkalcı falan yapmaz öyle pos cihazlarında komisyon alır banka.
gokdenizsss dedi: Ok saolun Pos cihazından para çekerken karşı tarafa kesinti olmuyor değilmi? Genişletmek için tıkla... Bakkalcı falan yapmaz öyle pos cihazlarında komisyon alır banka.
Ahmet_Emir Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 482 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #14 54345ee dedi: Bakkalcı falan yapmaz öyle POS cihazlarında komisyon alır banka. Genişletmek için tıkla... Çok fazla bir şey almaz ayrıca tanıdıksa diye de ekledim. Tabii ki her bakkalcı yapmaz.
54345ee dedi: Bakkalcı falan yapmaz öyle POS cihazlarında komisyon alır banka. Genişletmek için tıkla... Çok fazla bir şey almaz ayrıca tanıdıksa diye de ekledim. Tabii ki her bakkalcı yapmaz.