Papara onaysız hesapta para nasıl çekilebilir?

TmpEgemen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 3230m
gt 740m
8gb ram
1tb hdd
Merhaba, Papara'dan BF1 almak icin para yatirdim, fkt hesabin onayli olmasi lazimmis, hesabim da onayli degil ve kimligimde fotograf yok, para orada kaldi, cekemiyorum da, arkadasima atacagim, bu sefer de tek seferde 100₺ ve uzeri para yatirmis olmaniz lazim diyor, simdi ben 100₺ ustu parayi yatiririm fakat bir daha onay isterse ne yapacagim?

Birdaha onay ister maalesef bu yıl gelen yeni yasayla onaysız hesapla işlemler yasaklandı ne para çektirir ne de harcatir o parayı kurtarmak için onaylamanız lazım hesabı.

Birdaha onay ister maalesef bu yıl gelen yeni yasayla onaysız hesapla işlemler yasaklandı ne para çektirir ne de harcatir o parayı kurtarmak için onaylamanız lazım hesabı.

Yani hocam paparacard alsam da kullanamiyorum yani.

Hocam isterseniz CarrefourSA'dan ya da Migros'tan bir tane Papara kart alıp içindeki parayı harcayabilirsiniz. (sadece fiziksel işlemler için)

He oluyor değil mi hocam harcama eger oluyorsa sorun yok.

Nakit yerine onu kullanirim para bitene kadar.

Yukaridaki hocam harcamada olmuyor demistidw.

Yukaridaki hocam harcamada olmuyor demisti.
Bundan yaklaşık 1 ay önce Papara hesabına başka bir karttan transfer edilen parayı başka yere Havale, EFT yapılması yasaklanmıştı. Sonra 15-20 gün sonra ise Onaysız-Onaylı-Sözleşmeli olarak 3 türü olan hesap türü Onaysız-Sözleşmeli'ye dönüştü.

Benim hesabım Onaylı'ydı. Para gönderemiyordum ancak çekebiliyordum, harcayabiliyordum, internet alışverişi de yapabiliyordum.

25 Ocak'tan beri olan yeni kuralda artık Onaylı hesaplar da Onaysız sayılıyor. Şuan benim hesap Onaysız'a düştü. İçindekini çekemiyorum, internete harcayamıyorum. Ancak kartın fiziksel hali ile ödeme yapabiliyorum. Sende de yüksek ihtimal olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…