Papara onaysız hesapta sanal kart var mı?

1907berkay

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha yeni bir hat alacağım o yüzden biraz heyecanlıyım ve Papara kullanacağım ama doğrulama yapmayacağım sanal kart var mı doğrulanmamış hesaplar için?

Hocam eğer ki 18 yaş altıysan veli doğrulaması yapmak zorundasın hesabını onaylatmadan sanal kart oluşturabiliyorsun diye biliyorum.

Ben hesabını onaylatmanı öneririm arkadaşına para gönderme işlerini falan öyle öyle yapabilirsin.

Hocam eğer ki 18 yaş altıysan veli doğrulaması yapmak zorundasın hesabını onaylatmadan sanal kart oluşturabiliyorsun diye biliyorum.

Ben hesabını onaylatmanı öneririm arkadaşına para gönderme işlerini falan öyle öyle yapabilirsin.
18 yaş altında ki kişiler veli onayı olmadan da açabiliyor.
Konu sahibine gelirsek, evet doğrulamadan sanal kart kullanabilirsiniz lakin para yükleme ve harcama limitleri, doğrulanmış hesaba nazaran daha düşük olur.

18 yaş altında ki kişiler veli onayı olmadan da açabiliyor.
Konu sahibine gelirsek, evet doğrulamadan sanal kart kullanabilirsiniz lakin para yükleme ve harcama limitleri, doğrulanmış hesaba nazaran daha düşük olur.

Onaysız hesap sanal kart kullanabilir mi? burada öyle demiyor mu yoksa ben mi yanlış anladım.

Onaysız hesap sanal kart kullanabilir mi? burada öyle demiyor mu yoksa ben mi yanlış anladım.

Hesap açarken yaş istediği kısımda zaten veli onayı yapılıyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı