Papara para iadesi nasıl yapacak?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz Papara'nın faaliyet izni iptal edildi. Kullanılmıyor şu anda. Paraların iade edileceğini söylemişler, ne zaman ve nasıl gerçekleşecek? İçeride yüklü miktarda param vardı. Başka bir IBAN'a atayım dedim izin verilmiyor, hata veriyor beklenildiği gibi.

Bilmiyoruz bizde haber bekliyoruz.
2 sorum daha olacak.Paraları vermeyip müşteri mağduriyeti yaşanır mı ? Ayrıca şuanda ben bi yerden bir satın alım,harcama yapmak istiyorum yapabilir miyim ?

2 sorum daha olacak. Paraları vermeyip müşteri mağduriyeti yaşanır mı? Ayrıca şu anda ben bir yerden bir satın alım, harcama yapmak istiyorum yapabilir miyim?

1. yaşanmaz paralar merkez bankasında güvencede o yüzden paranın iadesi her türlü yapılır diye düşünüyorum.
2.hayır

Haftaya falan açıklama yaparlar kullanıcılar hesaplarındaki bakiyeyi kendilerine ait banka hesabına çekebilir tarzı bir şey olur.

Haftaya falan açıklama yaparlar kullanıcılar hesaplarındaki bakiyeyi kendilerine ait banka hesabına çekebilir tarzı bir şey olur.

Hocam bir şey sormak istiyorum acaba Papara yerine kullanabileceğimiz başka neler var bilginiz var mı bu konu hakkında ben şu ana kadar 2 tane şey buldum 1.Nays 2. İş Bankası genç kartı. Aynı Papara gibi avantajı olandır öğrenciye daha sonra geniş çaplı falan filan o tarz özellikler barındıran ne var acaba biliyor musunuz?

Nays kullan ben 9 aydır falan Sipay kullanıyorum, cashbacklere göre cüzdan uygulaması değiştirmekte mantıklı, şu an en risksiz cüzdan uygulaması açık ara naystır.

2 sorum daha olacak.Paraları vermeyip müşteri mağduriyeti yaşanır mı ? Ayrıca şuanda ben bi yerden bir satın alım,harcama yapmak istiyorum yapabilir miyim ?
O kadar tepki toplar ki bu rezillik olur çok çok ama çok düşük ihtimal bu. İlla ki devlet bir şekilde halleder bu durumu papara halletmese bile yani.

Nays kullan ben 9 aydır falan Sipay kullanıyorum, cashbacklere göre cüzdan uygulaması değiştirmekte mantıklı, şu an en risksiz cüzdan uygulaması açık ara naystır.

Sipay'ı kullanmayı ya beceremedim ya da beğenmedim hocam o yüzden Nays'i alacağım lakin yine de tüm paramı Nays'e atmak istemiyorum ben bütün paramı paparamda tutuyordum öyle yapmak istemiyorum artık sadece Spotify YouTube gibi şeyleri Nays'den ödeyeceğim yanına başka bir kart almak istiyorum ne önerirsiniz bu bankların genç kart adında kartları var hangisini önerirsiniz bir de sizce Nays'i Papara gibi kullanmalı mıyım yani tüm paramı Nays'de kullansam sorun olur mu ben her işimi tek kartta yapmayı seviyorum.

Ayrı bir IBAN istenip paralar öyle verilebilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…