Hallox3n Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 7600X Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #21 HakanXD dedi: Haftaya falan açıklama yaparlar kullanıcılar hesaplarındaki bakiyeyi kendilerine ait banka hesabına çekebilir tarzı bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Benim farklı bir banka hesabım yok para içerde mi kalacak farklı birinin ibanına felan çekilir mi acaba
HakanXD dedi: Haftaya falan açıklama yaparlar kullanıcılar hesaplarındaki bakiyeyi kendilerine ait banka hesabına çekebilir tarzı bir şey olur. Genişletmek için tıkla... Benim farklı bir banka hesabım yok para içerde mi kalacak farklı birinin ibanına felan çekilir mi acaba
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.753 Çözümler 50 Yer Bursa 1 Kasım 2025 #22 Hallox3n dedi: Benim farklı bir banka hesabım yok para içerde mi kalacak farklı birinin IBAN'ına falan çekilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aile bireylerinin hesabına gönderim yapılabilir diye tahmin ediyorum onunda garantisi yok.
Hallox3n dedi: Benim farklı bir banka hesabım yok para içerde mi kalacak farklı birinin IBAN'ına falan çekilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Aile bireylerinin hesabına gönderim yapılabilir diye tahmin ediyorum onunda garantisi yok.
Hallox3n Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070 7600X Cinsiyet Erkek Pazar 00:57 #23 HakanXD dedi: Aile bireylerinin hesabına gönderim yapılabilir diye tahmin ediyorum onunda garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz diye bir hesap açtım riske atılmaz.
HakanXD dedi: Aile bireylerinin hesabına gönderim yapılabilir diye tahmin ediyorum onunda garantisi yok. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz diye bir hesap açtım riske atılmaz.
razield Yoctopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:06 #24 Büyük ihtimalle paparaya tanımlı kendi Ad Soyadınız olan bankalara fast yapacaksınız