Papara para iadesi ne zaman tamamlanır?

TekKrar

Hectopat
Dün öğle saatlerinde sahibinden.com üzerinden Param Güvende ile alışveriş yapmıştım. Ürünün ağırlığı 10 desiyi geçtiği için siparişi iptal etmek zorunda kaldık.(dün formunuda açmıştım) bu paranın Papara hesabıma yatması ne kadar sürer? 1-5 iş günü içinde yatacağı yazıyor ancak daha erken gelir mi? Yeni bilgisayar alacağım için biraz heyecanlıyım.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-08_201950743.png
    resim_2022-09-08_201950743.png
    31 KB · Görüntüleme: 85
Dün öğle saatlerinde sahibinden.com üzerinden Param Güvende ile alışveriş yapmıştım. Ürünün ağırlığı 10 desiyi geçtiği için siparişi iptal etmek zorunda kaldık.(dün formunuda açmıştım) bu paranın Papara hesabıma yatması ne kadar sürer? 1-5 iş günü içinde yatacağı yazıyor ancak daha erken gelir mi? Yeni bilgisayar alacağım için biraz heyecanlıyım.
Daha erken geleceğini sanmam. Cumartesi gelme ihtimali yüksek.

Daha erken yatacağını sanmam. Belki yatabilir, bilemem. Bir de Papara özür niyetinde 50 TL ekstradan veriyormuş sorun yaşayanlar için benim hesabıma yatırmadı da forumdan bir konudan görmüştüm. Arkadaşın birisine yatırmış.

Ortalama 2-3 gün içerisinde geliyor hocam bana 2. günde geliyor genelde iadeler.

Rica ederiz, umarım yetişebilirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı