Papara hesabım kapatıldı. Bu yüzden para iadesi talebi oluşturdum. Ancak IBAN kabul etmiyorlar. Herhangi bir veli vasi IBAN'ı istediler. Attığım IBAN'ı doğrulamak için kimlikli selfie vs. istiyorlar. Bunun başka yolu var mıdır 18 yaş altı tek başıma açabileceğim banka IBAN'ı olan uygulama vs. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Papara hesabım kapatıldı. Bu yüzden para iadesi talebi oluşturdum. Ancak IBAN kabul etmiyorlar. Herhangi bir veli vasi IBAN'ı istediler. Attığım IBAN'ı doğrulamak için kimlikli selfie vs. istiyorlar. Bunun başka yolu var mıdır 18 yaş altı tek başıma açabileceğim banka IBAN'ı olan uygulama vs. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Papara hesabım kapatıldı. Bu yüzden para iadesi talebi oluşturdum. Ancak IBAN kabul etmiyorlar. Herhangi bir veli VA'si IBAN'ı istediler. Attığım IBAN'ı doğrulamak için kimlikli selfie vs. istiyorlar. Bunun başka yolu var mıdır 18 yaş altı tek başıma açabileceğim banka IBAN'ı olan uygulama vs. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ailenle ziraat bankacılığına gidip ailenin izni ile kendi üstüne kart alabilirsin ben aldım sorunsuz kullanıyorum fakat 16 yaş altı iseniz mobil bankacılık olmuyor bilginize.