SplinterSen Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 216 7 Kasım 2025 #21 Ana De Armas dedi: Hayırlısı ile bizde çekebilirsek tam olacak. Kayıtlı IBAN'ım yoktu benim o yüzden beklemedeyim şu anda. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde kayıtlı IBAN'ım yoktu çekebilmek için açıklama bekliyorum. Bir gelişme yakalarsanız buradan haber edebilir misiniz?
Ana De Armas dedi: Hayırlısı ile bizde çekebilirsek tam olacak. Kayıtlı IBAN'ım yoktu benim o yüzden beklemedeyim şu anda. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı şekilde kayıtlı IBAN'ım yoktu çekebilmek için açıklama bekliyorum. Bir gelişme yakalarsanız buradan haber edebilir misiniz?
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.828 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2025 #22 SplinterSen dedi: Benim de aynı şekilde kayıtlı IBAN'ım yoktu çekebilmek için açıklama bekliyorum. Bir gelişme yakalarsanız buradan haber edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Unutmaz isem ederim hocam.
SplinterSen dedi: Benim de aynı şekilde kayıtlı IBAN'ım yoktu çekebilmek için açıklama bekliyorum. Bir gelişme yakalarsanız buradan haber edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Unutmaz isem ederim hocam.
mwaxy Femtopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 11 7 Kasım 2025 #23 Kayıtlı IBAN'ım yok Papara'da. Param şimdi suya mı gidecek? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2025
voidrayy1 Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2025 #24 mwaxy dedi: Kayıtlı IBAN'ım yok Papara'da. Param şimdi suya mı gidecek? Genişletmek için tıkla... Benimde yok gelişme olursa umarım bilgilendirilmek dileğiyle arkadaşlar yok de mi hiçbir gelişme Son düzenleme: Salı 22:08
mwaxy dedi: Kayıtlı IBAN'ım yok Papara'da. Param şimdi suya mı gidecek? Genişletmek için tıkla... Benimde yok gelişme olursa umarım bilgilendirilmek dileğiyle arkadaşlar yok de mi hiçbir gelişme
M msynclock Picopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 112 Çözümler 6 Salı 22:17 #25 voidrayy1 dedi: Benim de yok gelişme olursa umarım bilgilendirilmek dileğiyle Arkadaşlar yok de mi hiçbir gelişme. Genişletmek için tıkla... Papara topluluğunda IBAN'ı kayıtlı olmayanlar için uzun sürebilirmiş deniliyor.
voidrayy1 dedi: Benim de yok gelişme olursa umarım bilgilendirilmek dileğiyle Arkadaşlar yok de mi hiçbir gelişme. Genişletmek için tıkla... Papara topluluğunda IBAN'ı kayıtlı olmayanlar için uzun sürebilirmiş deniliyor.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.828 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:19 #26 msynclock dedi: Papara topluluğunda IBAN'ı kayıtlı olmayanlar için uzun sürebilirmiş deniliyor. Genişletmek için tıkla... Nereden gördün linkini atar mısın kaynağın.
msynclock dedi: Papara topluluğunda IBAN'ı kayıtlı olmayanlar için uzun sürebilirmiş deniliyor. Genişletmek için tıkla... Nereden gördün linkini atar mısın kaynağın.
M msynclock Picopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 112 Çözümler 6 Salı 22:23 #27 Ana De Armas dedi: Nereden gördün linkini atar mısın kaynağın. Genişletmek için tıkla... En son dün baktığımda öyle konuşuluyordu ama bugün mesajlara bakılıyormuş. Para iademi almak istiyorum
Ana De Armas dedi: Nereden gördün linkini atar mısın kaynağın. Genişletmek için tıkla... En son dün baktığımda öyle konuşuluyordu ama bugün mesajlara bakılıyormuş. Para iademi almak istiyorum
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.828 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:26 #28 msynclock dedi: En son dün baktığımda öyle konuşuluyordu ama bugün mesajlara bakılıyormuş. Para iademi almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Umarım ay sonunda açılır.
msynclock dedi: En son dün baktığımda öyle konuşuluyordu ama bugün mesajlara bakılıyormuş. Para iademi almak istiyorum Genişletmek için tıkla... Umarım ay sonunda açılır.
PridefulCow Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 298 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 22:27 #29 Benim İBAN olmasına rağmen kesinlikle alamıyorum hata verip duruyor.
A Arda78 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:22 #30 PridefulCow dedi: Benim IBAN olmasına rağmen kesinlikle alamıyorum hata verip duruyor. Genişletmek için tıkla... Önceden eklediğin IBAN değil mi?
PridefulCow dedi: Benim IBAN olmasına rağmen kesinlikle alamıyorum hata verip duruyor. Genişletmek için tıkla... Önceden eklediğin IBAN değil mi?