Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #1 2-3 gün önce The Last of Us almıştım. Dün hiçbir şey alamamaya başladım. Neden artık Papara Card ile PS Store'den alışveriş yapamıyorum?
2-3 gün önce The Last of Us almıştım. Dün hiçbir şey alamamaya başladım. Neden artık Papara Card ile PS Store'den alışveriş yapamıyorum?
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Haziran 2021 #2 Doruk Efe dedi: 2-3 gün önce The Last of Us almıştım. Dün hiçbir şey alamamaya başladım. Neden artık Papara Card ile PS Store'den alışveriş yapamıyorum? Genişletmek için tıkla... Verdiği bir hata var mı acaba?
Doruk Efe dedi: 2-3 gün önce The Last of Us almıştım. Dün hiçbir şey alamamaya başladım. Neden artık Papara Card ile PS Store'den alışveriş yapamıyorum? Genişletmek için tıkla... Verdiği bir hata var mı acaba?
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 1 Haziran 2021 #3 Münyr dedi: Verdiği bir hata var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Var ama kodu hatırlamıyorum. İnternette arattığımda bir şey çıkmamıştı.
Münyr dedi: Verdiği bir hata var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Var ama kodu hatırlamıyorum. İnternette arattığımda bir şey çıkmamıştı.