sevvaloji Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2023 #1 Papara üzerinden Trendyol sanal hediye kartım var fakat nasıl kullanacağım bilmiyorum. Direkt harcama yapınca kendisi mi kullanıyor yoksa ben bir etkileşimde bulunmalı mıyım?
Papara üzerinden Trendyol sanal hediye kartım var fakat nasıl kullanacağım bilmiyorum. Direkt harcama yapınca kendisi mi kullanıyor yoksa ben bir etkileşimde bulunmalı mıyım?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.317 Çözümler 56 13 Kasım 2023 #2 Kart Bilgilerini girmelisin.
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 740 Çözümler 11 Yer Türkiye 13 Kasım 2023 #3 Hediye kartının bilgileri oluyor normal banka kartı gibi. O kartın bilgilerini girip satın alıyorsunuz.
Hediye kartının bilgileri oluyor normal banka kartı gibi. O kartın bilgilerini girip satın alıyorsunuz.
sevvaloji Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2023 #4 Sylesws dedi: Hediye kartının bilgileri oluyor normal banka kartı gibi. O kartın bilgilerini girip satın alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Sylesws dedi: Hediye kartının bilgileri oluyor normal banka kartı gibi. O kartın bilgilerini girip satın alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler