sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Kimliğin her tarafını istiyor. Aylık para ödeme gibi bir şey var mı? Güvenilir midir?
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 1 Şubat 2022 #2 Papara tamamen ücretsizdir ve güvenilirdir. Aylık para olayı ayda 1'den fazla Sanal Kart oluşturduktan sonra alınan ücret. Tüm limitler hakkında; https://www.papara.com/fees-and-limits
Papara tamamen ücretsizdir ve güvenilirdir. Aylık para olayı ayda 1'den fazla Sanal Kart oluşturduktan sonra alınan ücret. Tüm limitler hakkında; https://www.papara.com/fees-and-limits
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 1 Şubat 2022 #3 Hocam kullanıyorum kimlik falan istemiyor sorun bendemi acaba.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #4 Güvenilir, ayda en fazla 1 kere "ücretsiz" açabilirsiniz. Kullanım ücreti yok. Birden fazla açımda 1 TL ücret var.
Güvenilir, ayda en fazla 1 kere "ücretsiz" açabilirsiniz. Kullanım ücreti yok. Birden fazla açımda 1 TL ücret var.
lingyaosunrised Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 79 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Fotoğrafçı 1 Şubat 2022 #5 AriceN dedi: Hocam kullanıyorum kimlik falan istemiyor sorun bendemi acaba. Genişletmek için tıkla... İlk kayıt olununca isteniyor Ben ve erkek arkadaşım kullanıyoruz şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık, gayet güvenilir.
AriceN dedi: Hocam kullanıyorum kimlik falan istemiyor sorun bendemi acaba. Genişletmek için tıkla... İlk kayıt olununca isteniyor Ben ve erkek arkadaşım kullanıyoruz şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık, gayet güvenilir.
wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 1 Şubat 2022 #6 AriceN dedi: Hocam kullanıyorum kimlik falan istemiyor sorun bendemi acaba. Genişletmek için tıkla... Şu an yeni hesap açarken ne var ne yok istiyor. Eskiden pek bir şey istemiyordu.
AriceN dedi: Hocam kullanıyorum kimlik falan istemiyor sorun bendemi acaba. Genişletmek için tıkla... Şu an yeni hesap açarken ne var ne yok istiyor. Eskiden pek bir şey istemiyordu.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 1 Şubat 2022 #7 lingyaosunrised dedi: İlk kayıt olununca isteniyor. Ben ve erkek arkadaşım kullanıyoruz şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık, gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir tek T.C. no istiyor onu da tüm ön ödemeli firmalar yapıyor.
lingyaosunrised dedi: İlk kayıt olununca isteniyor. Ben ve erkek arkadaşım kullanıyoruz şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık, gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir tek T.C. no istiyor onu da tüm ön ödemeli firmalar yapıyor.
lingyaosunrised Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 79 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Fotoğrafçı 1 Şubat 2022 #8 AriceN dedi: Bir tek T.C. no istiyor onu da tüm ön ödemeli firmalar yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yok bayağı arkalı önlü kimlik fotoğrafı çektiriyor uygulama, ben birkaç ay önce kayıt olduğumda öyleydi.
AriceN dedi: Bir tek T.C. no istiyor onu da tüm ön ödemeli firmalar yapıyor. Genişletmek için tıkla... Yok bayağı arkalı önlü kimlik fotoğrafı çektiriyor uygulama, ben birkaç ay önce kayıt olduğumda öyleydi.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 1 Şubat 2022 #9 Finansal şirketlerin kanunlar gereği kullanıcıların kendisi olduğunu onaylaması için T.C bilgilerini vermesi gerekir.
Finansal şirketlerin kanunlar gereği kullanıcıların kendisi olduğunu onaylaması için T.C bilgilerini vermesi gerekir.
AriceN Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 2.248 Çözümler 15 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 1 Şubat 2022 #10 lingyaosunrised dedi: Yok bayağı arkalı önlü kimlik fotoğrafı çektiriyor uygulama, ben birkaç ay önce kayıt olduğumda öyleydi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sistem değişmiş o zaman ben bir 1-1.5 senedir kullanıyorum. Sağ olun bilgi için.
lingyaosunrised dedi: Yok bayağı arkalı önlü kimlik fotoğrafı çektiriyor uygulama, ben birkaç ay önce kayıt olduğumda öyleydi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sistem değişmiş o zaman ben bir 1-1.5 senedir kullanıyorum. Sağ olun bilgi için.