RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 833 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 Papara Black kart istedim. Gelene kadar sanal kart kullanacağım. Sanal kart kullanan başka bir arkadaşıma para gönderebilir miyim?
Papara Black kart istedim. Gelene kadar sanal kart kullanacağım. Sanal kart kullanan başka bir arkadaşıma para gönderebilir miyim?
volkswagen passat Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 619 Çözümler 2 13 Mart 2022 #2 Evet, Gönderebilirsin.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 RobinToKaro dedi: Papara Black kart istedim. Gelene kadar sanal kart kullanacağım. Sanal kart kullanan başka bir arkadaşıma para gönderebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Papara'da kartların hesabı ortak olduğu için gönderebilirsiniz.
RobinToKaro dedi: Papara Black kart istedim. Gelene kadar sanal kart kullanacağım. Sanal kart kullanan başka bir arkadaşıma para gönderebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Papara'da kartların hesabı ortak olduğu için gönderebilirsiniz.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 833 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #4 Yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz? Uyarı gibi bir şey çıkıyor gönder deyince
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 RobinToKaro dedi: Yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz? Uyarı gibi bir şey çıkıyor gönder deyince. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir uyarı?
RobinToKaro dedi: Yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz? Uyarı gibi bir şey çıkıyor gönder deyince. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir uyarı?
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #6 RobinToKaro dedi: Papara Black kart istedim. Gelene kadar sanal kart kullanacağım. Sanal kart kullanan başka bir arkadaşıma para gönderebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenlik amacıyla Papara Black Kartını aktif ettiğin de bu gibi gönderme işlemlerini gerçekleştirebilirsin dostum. Sanal karttan sadece alışveriş yapabilirsin. Çözüm olarak işaretler misin rica etsem.
RobinToKaro dedi: Papara Black kart istedim. Gelene kadar sanal kart kullanacağım. Sanal kart kullanan başka bir arkadaşıma para gönderebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenlik amacıyla Papara Black Kartını aktif ettiğin de bu gibi gönderme işlemlerini gerçekleştirebilirsin dostum. Sanal karttan sadece alışveriş yapabilirsin. Çözüm olarak işaretler misin rica etsem.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 833 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #7 RobinToKaro dedi: Genişletmek için tıkla... Böyle Black kart başvurdum. Her türlü tanılamayı yaptım ama böyle diyor
RobinToKaro dedi: Genişletmek için tıkla... Böyle Black kart başvurdum. Her türlü tanılamayı yaptım ama böyle diyor
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #8 RobinToKaro dedi: Eki Görüntüle 1331290Eki Görüntüle 1331290Eki Görüntüle 1331290 Böyle Black kart başvurdum. Her türlü tanılamayı yaptım ama böyle diyor Genişletmek için tıkla... Black Kartının senin adresine ulaşması gerek, senin de uygulamadan aktifleştirmen gerek, aktifleştirdiğin de olay çözülecektir dostum.
RobinToKaro dedi: Eki Görüntüle 1331290Eki Görüntüle 1331290Eki Görüntüle 1331290 Böyle Black kart başvurdum. Her türlü tanılamayı yaptım ama böyle diyor Genişletmek için tıkla... Black Kartının senin adresine ulaşması gerek, senin de uygulamadan aktifleştirmen gerek, aktifleştirdiğin de olay çözülecektir dostum.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 833 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #9 Chavos dedi: Black Kartının senin adresine ulaşması gerek, senin de uygulamadan aktifleştirmen gerek, aktifleştirdiğin de olay çözülecektir dostum. Genişletmek için tıkla... O zaman sanal kart kullanmış olmuyorum ki. Ya da ben mi yanlış anladım
Chavos dedi: Black Kartının senin adresine ulaşması gerek, senin de uygulamadan aktifleştirmen gerek, aktifleştirdiğin de olay çözülecektir dostum. Genişletmek için tıkla... O zaman sanal kart kullanmış olmuyorum ki. Ya da ben mi yanlış anladım
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 13 Mart 2022 #10 RobinToKaro dedi: O zaman sanal kart kullanmış olmuyorum ki. Ya da ben mi yanlış anladım Genişletmek için tıkla... Sözleşmeli hesaba geçince kullanabiliyorsun sanal kartı. Hatta kullanabiliyorsun internette, ama para göndermek için sözleşmeli hesap gerekiyor.
RobinToKaro dedi: O zaman sanal kart kullanmış olmuyorum ki. Ya da ben mi yanlış anladım Genişletmek için tıkla... Sözleşmeli hesaba geçince kullanabiliyorsun sanal kartı. Hatta kullanabiliyorsun internette, ama para göndermek için sözleşmeli hesap gerekiyor.