A arcedius35 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar ben Papara kartımı iptal ettim içinde para vardı şimdi kullanamıyorum. Baktım sanal kart oluşturun diyor nasıl oluşturacağım? Bir de paramı kullanır miyim?
Arkadaşlar ben Papara kartımı iptal ettim içinde para vardı şimdi kullanamıyorum. Baktım sanal kart oluşturun diyor nasıl oluşturacağım? Bir de paramı kullanır miyim?
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 20 Ekim 2024 #2 Sanal kart ile paranızı kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2024
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.973 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 20 Ekim 2024 #3 Uygulamada en sağ altta Papara Card kısmına gelin. En alttaki Yeni Kart ibaresine tıklayın. Üstten Sanal Kart'ı seçip Sanal Kart Oluştur'a tıklayın. Harcama Limit veya isim belirlemenize gerek yok. Direkt oluştura basıp yeni sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.
Uygulamada en sağ altta Papara Card kısmına gelin. En alttaki Yeni Kart ibaresine tıklayın. Üstten Sanal Kart'ı seçip Sanal Kart Oluştur'a tıklayın. Harcama Limit veya isim belirlemenize gerek yok. Direkt oluştura basıp yeni sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.