Herr mira Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 276 Çözümler 2 13 Mart 2021 #1 Papara sanal kart sınırı var mı? Papara hesabım ile en fazla kaç sanal kart açabilirim?
Çözüm Herr mira 13 Mart 2021 Lintos dedi: Sınırı olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak buradan kazançlı Papara çıkıyor. Ya her ay 1 tane ücretsiz için beklerseniz, ya da 1 TL vererek açarsınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 adet ile sınırlıymış bugün denedim.
Lintos dedi: Sınırı olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak buradan kazançlı Papara çıkıyor. Ya her ay 1 tane ücretsiz için beklerseniz, ya da 1 TL vererek açarsınız o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 adet ile sınırlıymış bugün denedim.
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 17 Ekim 2021 #11 punishmentt dedi: Peki bu 10 adet sınırı her ay yenileniyor mu? Yoksa sadece 10 adet açtıktan sonra devamı parayla mı? Genişletmek için tıkla... Hocam siz olayı yanlış anladınız her ay bitane ücretsiz sanal kart açılıyor hesapta en fazla ekli olabilcek sanal kart sayısı 10. Artı 0 Eksi
punishmentt dedi: Peki bu 10 adet sınırı her ay yenileniyor mu? Yoksa sadece 10 adet açtıktan sonra devamı parayla mı? Genişletmek için tıkla... Hocam siz olayı yanlış anladınız her ay bitane ücretsiz sanal kart açılıyor hesapta en fazla ekli olabilcek sanal kart sayısı 10.