Frzoom Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #1 Papara Black kartımı ATM yuttu, iptal ettim ve yeni kart siparişi verdim ama ATM'den kartsız işlemle sanal kartıma para yatiramiyorum. Doğru T.C. kimlik girmeme rağmen kabul etmiyor. Bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2021
Papara Black kartımı ATM yuttu, iptal ettim ve yeni kart siparişi verdim ama ATM'den kartsız işlemle sanal kartıma para yatiramiyorum. Doğru T.C. kimlik girmeme rağmen kabul etmiyor. Bir çözümü var mı?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.003 Çözümler 25 23 Ekim 2021 #11 464718 dedi: Alakası yok 18 yaş altıyım yatırdım ben ATM sorunludur. Genişletmek için tıkla... Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Artı 0 Eksi
464718 dedi: Alakası yok 18 yaş altıyım yatırdım ben ATM sorunludur. Genişletmek için tıkla... Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor.
U umut147 Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #12 Hangi ATM hocam. Artı 0 Eksi
464718 Decipat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 23 Ekim 2021 #13 Heunzey dedi: Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bankadan bankaya değişiyor olabilir neyse. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bankadan bankaya değişiyor olabilir neyse.
U umut147 Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #14 Heunzey dedi: Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Genişletmek için tıkla... Size öyle denk gelmiştir. Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Genişletmek için tıkla... Size öyle denk gelmiştir.
KS KS Frzoom Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #15 Heunzey dedi: Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Genişletmek için tıkla... Vakifbank ATMboyle bir TC uzerune kart yok diyor Artı 0 Eksi
Heunzey dedi: Kartsiz T.C. Kimlik ile yapamazsiniz bizzat önümde olan her ATM de denedim 18 yaşından küçükler işlem yapamaz diyor. Genişletmek için tıkla... Vakifbank ATMboyle bir TC uzerune kart yok diyor
U umut147 Femtopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #16 Frzoom dedi: VakıfBank ATMboyle bir T.C. uzerune kart yok diyor Genişletmek için tıkla... Akbank dene. Artı 0 Eksi
Frzoom dedi: VakıfBank ATMboyle bir T.C. uzerune kart yok diyor Genişletmek için tıkla... Akbank dene.