K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Papara Black karta başvuru yaptım. Yorumlara göre geç geliyormuş. Bende sanal kart oluşturdum. Bu sanal kartın temassız ödeme özelliği var mı acaba?
Papara Black karta başvuru yaptım. Yorumlara göre geç geliyormuş. Bende sanal kart oluşturdum. Bu sanal kartın temassız ödeme özelliği var mı acaba?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 29 Ağustos 2023 #2 Sanal kartta nasıl temassız olsun?
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 kartal3x dedi: Papara Black karta başvuru yaptım. Yorumlara göre geç geliyormuş. Bende sanal kart oluşturdum. Bu sanal kartın temassız ödeme özelliği var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam nasıl olabilirki.
kartal3x dedi: Papara Black karta başvuru yaptım. Yorumlara göre geç geliyormuş. Bende sanal kart oluşturdum. Bu sanal kartın temassız ödeme özelliği var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam nasıl olabilirki.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 Hayır NFC ile ödeme desteklemiyor. 613366 dedi: Sanal kartta nasıl temassız olsun? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen telefon ile NFC kullanarak ödeme olup olmadığını sormak istemiş.
Hayır NFC ile ödeme desteklemiyor. 613366 dedi: Sanal kartta nasıl temassız olsun? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen telefon ile NFC kullanarak ödeme olup olmadığını sormak istemiş.
K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #5 Grandvizier dedi: Yok hocam nasıl olabilirki. Genişletmek için tıkla... Nays kartın var. Belki bunda da olabilirdi
Grandvizier dedi: Yok hocam nasıl olabilirki. Genişletmek için tıkla... Nays kartın var. Belki bunda da olabilirdi
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #6 Better Call Mike dedi: Hayır NFC ile ödeme desteklemiyor. Muhtemelen telefon ile NFC kullanarak ödeme olup olmadığını sormak istemiş. Genişletmek için tıkla... NFC ile ödemeyi hangi bankalar destekliyor hocam ?
Better Call Mike dedi: Hayır NFC ile ödeme desteklemiyor. Muhtemelen telefon ile NFC kullanarak ödeme olup olmadığını sormak istemiş. Genişletmek için tıkla... NFC ile ödemeyi hangi bankalar destekliyor hocam ?
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #7 kartal3x dedi: Nays kartın var. Belki bunda da olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam o NFC ödeme.
kartal3x dedi: Nays kartın var. Belki bunda da olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam o NFC ödeme.
K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #8 Better Call Mike dedi: Hayır NFC ile ödeme desteklemiyor. Muhtemelen telefon ile NFC kullanarak ödeme olup olmadığını sormak istemiş. Genişletmek için tıkla... Desteklese iyi olurdu black kart gelene kadar bu özelliği kullanırıdm
Better Call Mike dedi: Hayır NFC ile ödeme desteklemiyor. Muhtemelen telefon ile NFC kullanarak ödeme olup olmadığını sormak istemiş. Genişletmek için tıkla... Desteklese iyi olurdu black kart gelene kadar bu özelliği kullanırıdm
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #9 snowwolf dedi: NFC ile ödemeyi hangi bankalar destekliyor hocam ? Genişletmek için tıkla... Banka kullanmadığım için bilmiyorum hocam ülkemizde NFC ile ödeme pek yaygın değil sanırım.
snowwolf dedi: NFC ile ödemeyi hangi bankalar destekliyor hocam ? Genişletmek için tıkla... Banka kullanmadığım için bilmiyorum hocam ülkemizde NFC ile ödeme pek yaygın değil sanırım.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.738 Makaleler 5 Çözümler 38 29 Ağustos 2023 #10 QR ödemeden bahsediyorsan o oluyor.